Toysdaily 玩具日報

查看: 11501|回復: 6

[玩具攝影] RE: RG EXIA + REPAIR VER. + GN ARMS 生產報告 - 再更新 GN ARMS 龜速完成

兩隻exia 入左好耐 , 上星期收到EMAIL 話repair parts 同埋隻 GN ARMS開始派 , 星期六日即刻開工 ,
點知今日只送左REPAIR PARTS , 隻GN ARMS 聽日先送泥, 激鬼死

好- 先報告一下正常EXIA 先

跟著係REPAIR PARTS 開箱

好細盒的

把崩左既GN SWORD

斗蓬居然係黑色 ........

呢組就係個爛面同埋粒眼睛

暫完 ~ 續
回復 1# starteasthk

作品塗裝很細緻, 整體不俗
謝謝大大的分享, 期待REPAIR PARTS和GN ARMS 的形態分享:D

RE: RG EXIA + REPAIR VER. + GN ARMS 生產報告 - 更新 GN ARMS 開箱

GN ARMS 個盒大細同隻MG 7 劍差唔多

盒內情況

所謂既 Real Color ....... 我決定會噴左佢做真正既 Real Color .....

實體貼紙

齊野準備開工~~~~~~~~~~~
呢排工作非常忙 , 龜速成個月先完成隻GN ARMS 。。。。

戰機型態

Marcross 型態

GN ARMS 展開

超級無敵勁靚囉,RG全塗裝,淨係諗下都嘔血⋯:70:
我都砌好左:)
不過只係素做,滲線,貼貼紙
同樓主無得比{:1_225:}
全上色一D 都唔難.

但要上到樓主咁靚先係難~~~