Toysdaily 玩具日報

[SD系] [內含嚴重傷眼圖]金色破壞神已收到........

已砌,最少唔係好似電鍍限定版咁脆同OVER COATING

冇特登影佢,同其他拍埋一齊黎影......

SR超合金個三爪架真係勁好用樣.....
nice cover art, But D-style just so so, and the price is too high
沒所謂啦,有愛的話,價錢根本就唔係問題(財政問題除外)
沒所謂啦,有愛的話,價錢根本就唔係問題(財政問題除外)
BSKTND 發表於 14-10-2012 12:46 PM

你咁講都岩既.. 有愛的話,價錢根本就唔係問題
大約3魚.  我會買RG等夠我砌既個鐘既MG/RG高達。。 唔得閒砌就會買Transformer / Super Robot chogokin..

我想Bandai 生產量大,可以定價平D。
請問這隻同之前動漫展個隻有咩分別呀?
大約3魚.  我會買RG等夠我砌既個鐘既MG/RG高達。。 唔得 ...
Henry 發表於 14-10-2012 02:25 PM

呢盒係電鍍金色, 之前係珍珠金色
跟邊D件我就唔知啦, 我都係好奇之下 喺某店開盒睇吓...
大約3魚.  我會買RG等夠我砌既個鐘既MG/RG高達。。 唔得 ...
Henry 發表於 14-10-2012 02:25 PM

跟爆地件
非電鍍色
疑似三國傳劉關張BOXSET隻金...
如果對爆地effect冇興趣既ching可skip

翠綠好似見Y**OO有人開訂............
應該會入2盒

1盒改 彈丸X
1盒 天與地

好似有
ZONDER METAL
天與地手掌<<呢個等左真係好耐........