Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

算啦! 到時我有新資料, 第一時間post出黎啦,係吾係! 其實你有無入呀ken
阿ken 冇找到 :53:

隻ryu 白色我係 深水步 唔知邊條街  係一間好亂 入邊一堆垃圾膠箱入裏找到

但我不知是否你們口中的ssp 的店  因我亂行 是今天才問大大 SSP的位置
原帖由 deathscy 於 15-11-2007 01:18 AM 發表
阿ken 冇找到 :53:

隻ryu 白色我係 深水步 唔知邊條街  係一間好亂 入邊一堆垃圾膠箱入裏找到

但我不知是否你們口中的ssp 的店  因我亂行 是今天才問大大 SSP的位置

我見到有我第一時間通知你
原帖由 pierreinhk 於 15-11-2007 01:00 AM 發表
Big big!!! Can U tell me where to find RYU (白色原色)... thanks!!!

PM你
頭像被屏蔽
i want CHUN LI:help:
原帖由 zero1985ex 於 15-11-2007 10:10 PM 發表
今天在澳門的斬獲~!!!
超低ar~!!!!
http://www.flickr.com/photos/10906634@N07/2032483915/
司令$58  ,  泰神$58  ,  殺意龍$58  ,  軍佬$38  ,  飛龍$68  ,  豪鬼$88
我初時同個老闆係咁而傾了兩句~傾下傾下佢 ...

ok啦!你都好平!但都吾夠我平:34:
原帖由 zero1985ex 於 15-11-2007 10:10 PM 發表
今天在澳門的斬獲~!!!
超低ar~!!!!
http://www.flickr.com/photos/10906634@N07/2032483915/
司令$58  ,  泰神$58  ,  殺意龍$58  ,  軍佬$38  ,  飛龍$68  ,  豪鬼$88
我初時同個老闆係咁而傾了兩句~傾下傾下佢 ...

有野送, 仲有得傾玩具傾, 人生一大樂事呀!! :love:
原帖由 nesidoh 於 15-11-2007 11:09 PM 發表

有野送, 仲有得傾玩具傾, 人生一大樂事呀!! :love:

我都覺得係! 我都時時都係咁:34:
現在好多大大加入左SF之友...各大大加油呀! 通知各大大,我之前已下了bid啦yahoo有限定Dan,
多謝分享!!~
d相好正呀!!~
咁多隻入面我係買o左原色軍佬jar..~
原帖由 Dreamer 於 16-11-2007 12:31 AM 發表
多謝分享!!~
d相好正呀!!~
咁多隻入面我係買o左原色軍佬jar..~

慢慢啦!不要太心急,心急就買了貴貨,限定DAN Yahoo有我已下了bid之前,合理價!去睇睇
頭像被屏蔽
原帖由 squareone 於 16-11-2007 09:37 AM 發表
你買到DAN啦? 恭喜晒!:71:

其實重未收到!如果賣家order上是沒有問題的話,Dan要下星期四會到港,我與賣家直接聯絡過,就算他真是因貨量不足收不到貨都不無收我任何費用!我都是搵幫手,不想買咁貴都係27x,個賣家好好人,我同佢話我要限定豪鬼同龍,佢話會幫我搵!!可能無外盒,必定會平!吾係炒價!我話無所謂!!
i want to buy "bruce lee" ar, anybody can help me ar? thank you