Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

原帖由 riverchild 於 14-11-2007 08:35 AM 發表

the joints are easily to get lose... so better dun play it, just display..
I used to have some and wanna to get more.. as it is higher playable
but due to this reason.. I stop it and just keep t ...

please don't stop it because this series are very coolm, easy to play, mainly the price is very reasonable
please continuous !:64:
下一ROUND得4隻?? 係咪仲有一隻未公報呢..?
見到幾十蚊有一隻, 但 package 入面張紙o既印刷非常差 (o的圖像起晒角...), 好驚係老翻, 唔敢買...
原帖由 潔白紙巾 於 14-11-2007 09:50 AM 發表
下一ROUND得4隻?? 係咪仲有一隻未公報呢..?

不是round 4 是叫做REVOLUTION -1 只會出4隻 廠商生產中...出售日將於12/2007-01/2008

REVOLUTION -2 會出street fighter 3 Alex

原帖由 魚旦 於 14-11-2007 10:08 AM 發表
見到幾十蚊有一隻, 但 package 入面張紙o既印刷非常差 (o的圖像起晒角...), 好驚係老翻, 唔敢買...

大大可否話比我知係邊一隻呢?重有我自己買果d色都可以接受,如果係老翻,QC又點呢?但如果入面張紙o既印刷非常差,我就未見過啦!但幾十都係咁啦!會吾會係round - 1呢?因為round -1 當時印刷無咁好!同出邊老鼠貨,但老鼠QC都好好!!快d加入啦
應該唔會係老翻, 只係倉底貨, 放左半年有多, 皺左都唔奇...
原帖由 潔白紙巾 於 14-11-2007 11:58 AM 發表
應該唔會係老翻, 只係倉底貨, 放左半年有多, 皺左都唔奇...

邊個人物?..round ? 幾錢? 我比個意見你!
原帖由 harrywong520 於 14-11-2007 00:40 發表
今晚剛去完我個有錢朋友九龍塘家!~佢都有儲sota, 超型呀, 我買返黎一隻都未玩過! 吾捨得玩呀,你地又點呢?:58:

all open,即buy即play
原帖由 harrywong520 於 14-11-2007 11:47 AM 發表

大大可否話比我知係邊一隻呢?重有我自己買果d色都可以接受,如果係老翻,QC又點呢?但如果入面張紙o既印刷非常差,我就未見過啦!但幾十都係咁啦!會吾會係round - 1呢?因為round -1 當時印刷無咁好!同出邊 ...

係 Round 1 o既泰王, 隻o野本身上色幾靚, 但真係俾張咭紙o既印刷嚇親, 直情好似搵部 cheap 雞 scanner 搞完再自己用 printer 印出o黎咁

同場仲見到黑色殺意龍同埋司令, 但同泰王一樣情況....
原帖由 魚旦 於 14-11-2007 04:08 PM 發表

係 Round 1 o既泰王, 隻o野本身上色幾靚, 但真係俾張咭紙o既印刷嚇親, 直情好似搵部 cheap 雞 scanner 搞完再自己用 printer 印出o黎咁

同場仲見到黑色殺意龍同埋司令, 但同泰王一樣情況....

你去邊到睇,我pm你去某個地方,好多你所講都有好新
ssp 福榮街

呢d相又得唔得呀??:x
原帖由 jackstraw鼻屎佬 於 14-11-2007 05:34 PM 發表

呢d相又得唔得呀??:x

:50: 嘩!ok:71:

再多d打鬥場面呀

:he:
:34:  好呀! 用佢同四葉對打再post 黎重多人睇