Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

SOTA Street Fighter 街霸大本營 ~ 歡迎加盟 Update 1 Nov 08 P.74

係yahoo見到呢個拍賣
有得賣dan
不過成$ 2&%
乜家科呢?
大家研究下丫~~~

[請不要貼拍賣link, 謝謝合作]

[quote]原帖由 colourman 於 14-11-2007 07:33 PM 發表
係yahoo見到呢個拍賣
有得賣dan
不過成$ 2&%
乜家科呢?
大家研究下丫~~~

無係限定版,個價都可以啦!你吾好放link係到呀會cut家
deathscy大大pm問我

原始短消息: 大大 求助 QQ  (關SOTA)
[quote]大大  中了 毒  我今天買了 SAGA(泰王原色 $50) VEGA (司令原色 50) RYU (白色原色 70)

想問大大   可否提供  玩具店的 詳細地址 你們說的深水步 我找不到qq
各區 (銅鑼灣那些也可) 也希望大大 能提供  讓我去找找  感恩

第二問 今天我看到 ryu (殺意)+ VEGA(全黑連面也黑)說 是特別版 是否真有奇事 ???

第三問  我在意找 春麗(原色) 甘美(女軍人原色) 軍佬(原色) 怪獸(原色)大大有知道地方賣嗎??

最後一問  不知大大 知否以前信和地庫 有 問店專賣美國人形 那裏很多SOTA 系列   現在 那店搬了 上信和樓上 大大 知否新的店址 ???

感謝萬分  求能協助[/quote
Q1. 可以幫你

Q2.D人話係但我覺得不需購買,因有單一隻都有得買! 司令吾駛買紅色OK吾好浪費錢

Q3.春麗(原色) 甘美(女軍人原色) 怪獸(原色) 我諗慢慢搵否好心急,但都應該難搵! 軍佬重有不過係別色多,炒價吾好買!我會PM你

Q4.我都不太清楚!
you can go香港銅鑼灣糖街3號銅鑼灣商業大廈16樓see see

evil ryu+全紫VEGA是特別版,now price about 1XX

銅鑼灣16樓have軍佬(原色)
今日我都見16/f :65:
原帖由 DQGUNDAM 於 14-11-2007 10:37 PM 發表
you can go香港銅鑼灣糖街3號銅鑼灣商業大廈16樓see see

evil ryu+全紫VEGA是特別版,now price about 1XX

銅鑼灣16樓have軍佬(原色)

但我覺得又吾駛買因為有單買!只係VEGA是特別版但我覺得吾駛買
原帖由 harrywong520 於 14-11-2007 22:46 發表

但我覺得又吾駛買因為有單買!只係VEGA是特別版但我覺得吾駛買

agree,but some people maybe want collect all ver/color,i think is ok
原帖由 DQGUNDAM 於 14-11-2007 11:37 PM 發表

agree,but some people maybe want collect all ver/color,i think is ok

me too!!

^^

感謝 各位 大大  相助 :43: :43: :61: :52: :73:
報導日:2007/11/14 (09:52)

SOTA Round 3 - 軍佬迷彩白底褲 只出售$2x
地址:旺角近油地味千有間新開無耐路邊鋪

版第一頁有相

關於REVOLUTION -1

有沒有 大大留意到  REVOLUTION -1 四個角色的腳掌 少了關節 只是一個完整的腳掌
還是我看錯:?
原帖由 deathscy 於 15-11-2007 12:46 AM 發表
有沒有 大大留意到  REVOLUTION -1 四個角色的腳掌 少了關節 只是一個完整的腳掌
還是我看錯:?

其實係新body, 你可以去睇下perview 版都係咁!!所以型好多家啦
preview 腳都有 關節 :56: :63: :time:

回覆 223# 的文章

Big big!!! Can U tell me where to find RYU (白色原色)... thanks!!!