Toysdaily 玩具日報

查看: 4305|回復: 23

呢度應該有YUI既fans...係就入來la...唔係都可以入來...等我得閒介紹下

我有I remember you打後d碟...
初回得cherry,cant buy my love,My Generation同買左幾日既love&truth

今日先聽L&T...but jam正d...

再講埋點識yui
因為當時有睇animax...(無線無左><)個時有歌播
不斷播life...
不斷聽...開始留意yui...
傻到以前佢唔係日本人XD:34:
之後search佢data...上左日本官網,,,
再加上睇左太陽之歌(dl的,後來買番hk dvd)...正式成為yui既fans...
去yui國際聯盟la , 多d同志呀
:34: 我唔係佢FANS, 但希望你唔好介意我入黎...:43:

我係島谷瞳FANS...:35:
ya........yui is good!!!!i love her songs!!
原帖由 香港人 於 14-10-2007 01:10 AM 發表
:34: 我唔係佢FANS, 但希望你唔好介意我入黎...:43:

我係島谷瞳FANS...:35:

無所謂~~
但係你要同我聽yui d歌XD:61:

頭像被屏蔽
Life.....好聽啊

我都係呢排開始接觸YUI, 因為出左太陽之歌movie DVD......好睇(聽)過澤尻既TV版

好想買番隻 DVD.....

不過我只係識movie 裡面既歌.......:$
小弟都係佢 Fans, 又係睇 Animax 識佢....我諗都成年幾前ar la...
果時pop 第一隻歌 Feel my soul .......

之後買左 Tomorrow's way 同 Goodbye Days gei Single ....
等左好耐,香港上 Hinokiro (我愛奇諾奧) ....Tomorrow's way 係主題曲..不過套戲..普普通通la..

又 等左好耐好耐好耐好耐,香港先上 太陽之歌...我睇左首映 .....Mm....好多成日睇戲gei 朋友話,套戲麻麻 wor, 我話 "梗係la, 你又唔係 Fans" .

一直都好想買番隻 日版"太陽之歌" DVD, 但佢個特別版Boxset 成 5980 yen, 亦無英文字幕..so, 卻步...

最近去東京,o係一間買取店, 見到呢盒Boxset, 極新,只係 3980yen , 唔諗la, 買左,去旅行Shopping, 就係咁ga la...:43:

我有 bias, 個人覺得, 始終係 I remember you 之前 gei 作品係最好最o岩佢 ga... 而ablum 又無 Single 咁好 wor, 雖然我都有買 (Can't buy my love 隻日版初回,我都唔拆lor, 純粹買黎支持下 ga ja...)
原帖由 Nekki-Basara 於 15-10-2007 03:21 PM 發表
小弟都係佢 Fans, 又係睇 Animax 識佢....我諗都成年幾前ar la...
果時pop 第一隻歌 Feel my soul .......

之後買左 Tomorrow's way 同 Goodbye Days gei Single ....
等左好耐,香港上 Hinokiro (我愛奇諾奧)  ...

我當時未係佢fans, 可能我唔係成日睇戲啦

不過都好睇過TV版
原帖由 Nekki-Basara 於 15-10-2007 03:21 PM 發表

等左好耐,香港上 Hinokiro (我愛奇諾奧)  ...

由可愛既YUI轉變成ROCK YUI~~
仍然可愛:35:
原帖由 翼風 於 15-10-2007 11:38 PM 發表

由可愛既YUI轉變成ROCK YUI~~
仍然可愛:35:

咁太陽之歌係rock 定 可愛?
原帖由 大面豬 於 16-10-2007 03:28 PM 發表

"太陽之歌" 裡面,你都可以話佢係清純可愛gei....但果種又唔係 "Kawaii le~" ....係...好 pure ....
唱 "Tokyo" 果種味道....

我成日覺得,呢套戲裡面,其實佢都係做番自己.
平日好靜,但又唔係等人追果款....有咩想講,會唱出黎 lor..
原帖由 Nekki-Basara 於 16-10-2007 05:13 PM 發表

"太陽之歌" 裡面,你都可以話佢係清純可愛gei....但果種又唔係 "Kawaii le~" ....係...好 pure ....
唱 "Tokyo" 果種味道....

我成日覺得,呢套戲裡面,其實佢都係做番自己.
平日好靜,但又唔係等人追果款 ...

咁即係佢主動追人 ????:46:
原帖由 大面豬 於 16-10-2007 03:28 PM 發表

太陽之歌係可愛
rolling star打後開始rock~~

回覆 13# 的文章

果d 呢, 做好多小動作,等你留意佢...果種..

又唔會好主動講 , "Wei, 我想追你.':35: