Toysdaily 玩具日報

查看: 13400|回復: 51

[詢問] ONE PIECE 組立式一問 OP FANS請進!

我想問呢~黎緊2011年出既DX 大將,元帥同DX七武海係唔係同一條LINE??
本來想存GRANDLINE MEN~不過買唔到....
而家想存齊一SET
請各位指點一下
yes,,,同係dx系列
Wrong post and I help u to move already!  :)
U better go to our OP side :64:
地台都一樣係六角形~
Wrong post and I help u to move already!
Douglas.M.Saint 發表於 17-12-2010 09:34 PM

唔該版主~
yes,,,同係dx系列
jimchan829 發表於 17-12-2010 09:17 PM

咁即係如果我由大將儲起~都唔會有七武海?
vinvin1122 發表於 17-12-2010 11:57 PM

七武海咪出晒lo...你可以上丫烏望下...
vinvin1122 發表於 17-12-2010 11:57 PM

唔儲景品都可以儲其他...
遲D有一SET七武海細個D既盒玩...
同埋你依家先儲返七武海...
可能要畀雙倍價錢...
七武海咪出晒lo...你可以上丫烏望下...
jimchan829 發表於 18-12-2010 08:21 AM

我知~我既意思係唔會再出??
而家O個D都係炒價~1500蚊8隻算唔算抵??
其實原價幾多??
唔儲景品都可以儲其他...
遲D有一SET七武海細個D既盒玩...
同埋你依家先儲返七武海...
可能要畀雙倍 ...
小堅 發表於 18-12-2010 09:25 AM

我有諗過呀~其實心目中想要
1.GRANDLINE MEN...太遲買唔返
2.七武海...2011年大將 1500蚊七武海係唔係太貴?
回復 11# vinvin1122 ml
而家來講,below$1500已經唔算貴,因為日本都要成20000YEN先有一set~,因為景品唔會再版,所以如見到靚價好買~
回復  vinvin1122 ml
而家來講,below$1500已經唔算貴,因為日本都要成20000YEN先有一set~,因為景品唔會再版 ...
sunnyboy_Edmund 發表於 18-12-2010 02:32 PM

點解景品唔會再版既?
回復 13# movie_arms
其實唔可以話一定唔會,不過只有極之少會再版~因為景品係for D抓公仔機的獎品黎,唔會作一般販賣,眼鏡廠只會出新產品比D抓公仔機店作獎品用途,而在抓公仔機店
立場, 個人覺得佢地寧願放D新產品多過舊產品吸引人去抓,所以眼鏡廠會再版機會好低~
我有諗過呀~其實心目中想要
1.GRANDLINE MEN...太遲買唔返
2.七武海...2011年大將 1500蚊七武海係唔係太 ...
vinvin1122 發表於 18-12-2010 01:28 PM

如果1500既話我寧願唔入...
我之前七武海DX 4SET加埋都唔駛900...
因為之前一訂就訂晒4SET...