Toysdaily 玩具日報

查看: 10786|回復: 17

[玩具攝影] 老變FANS不容錯過 - RTS JAZZ + TRACKS

JAZZ同TRACKS一齊來吧

個人覺得JAZZ非常之掂, 但TRACKS有D失望, 詳細下面再講

車~~

車黎講兩架都好唔錯, JAZZ尤其GOOD

高度重現G1設定, 而且密合度好高, 非常一體化
而TRACKS 感覺上有D 怪, 方唔方圓唔圓, 最大問題都係密合度較差, 後半凸起一級, 車頭又扣唔實..

之後先講TRACKS

變形過程都OK, 個身既連動都好巧妙, 但感覺有D賣弄過頭...
人形真係有D勉強, 比例失衡之外對腳板有D弱, 事實上都成日企唔穩
面相見仁見志, 我覺得OK啦
比較大問題係可動, 因為頂住晒, 好難擺POSE..期待見到版友達人可以影到勁POSE

總體感覺一般...不過要齊人都要入

之後係JAZZ

簡而言之, 漫畫感十足!
肌肉感好強, 對腳尤其GOOD
今次加左斜角既設計, 接地性好左好多

面相我認為好靚仔

可以反出黎既SPEAKER, 仲可以插上D 槍度~
不過我唔夠資深....唔係太記得個典故..

可動性唔算超強, 但至少都可以SET到唔少POSE

合照~ 一拍埋, 真係有D 落差..
爵士 的双肩车轮 是不是 阻碍了 手臂往上提?
真係好唔錯
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
等我好耐之前仲買左電影版既白色 jazz.. 呢隻好似正好多~
唯有等大貨!因為而家得個炒字...
唯有等大貨!因為而家得個炒字...
型!!!
我都買左, 等我有時間先再拆~~~
唔知幾時有日版?
唔知幾時有日版?
yelland01 發表於 28-11-2010 01:08 AM

明年1月~
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
Both very nice... Must have...
好久不見的熱感貼紙
jazz果然好正