Toysdaily 玩具日報

查看: 20059|回復: 226

你認為呢2個女仔邊個吸引d ?

女仔A :

1)唔靚、冇身材 ,ok肥 , 合格以下
2)唔化妝唔打扮
3)溫柔
4)有空會留在家睇下TV睇下書 ,又或者準備下飲品、食品比你
5)興趣係返教會+做義工
6)冇乜friend

女仔B :

1)比女仔A靚、比女仔A 身材好,算合格以上上
2)會化下妝打扮下
3)任性
4)有空會去街, 睇衫睇戲睇玩具
5)興趣好廣泛 ,同你有說不完ge話題
6)ok多friend

揀一個做女朋友 , 你會揀邊個 ? 大家講講理由丫

-----------------------------------------------------

補充少少野:

女仔A對你付出多過你對佢付出、永遠就你, 冇咩自己意見 , 永冇扭計 .

女仔B對你付出少過你對佢付出、要你就佢\\多DD ,好多時有自己意見 ,會扭你計 .

[ 本文章最後由 鈴奈 於 9-9-2007 05:19 PM 編輯 ]
b
b
好明顯b果個女仔就係形容緊鈴奈你自已:p:)
A-B一齊要~~~哈哈哈哈:p:he::p
2個都各有優點~~好難揀
講吸引的話~就咁睇我會話 b吸引d~
但係如果要好好相處一起過人世的話~又可能a會比較容易d~~
好難揀呀~~
補充少少野:

女仔A對你付出多過你對佢付出、永遠就你, 冇咩自己意見 , 永冇扭計 .

女仔B對你付出少過你對佢付出、要你就佢\多DD ,好多時有自己意見 ,會扭你計 .
原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 16:33 發表
補充少少野:

女仔B對你付出少過你對佢付出、要你就佢\\\多DD ,好多時有自己意見 ,會扭你計 .

都係簡B:he:
頭像被屏蔽
B
其實我好憎女仔乜都無意見乜都信晒男朋友...
原文章由 Skyboy 於 9-9-2007 04:32 PM 發表
A-B一齊要~~~哈哈哈哈:p:he::p

貪心鬼 ,只會2個冇晒 :blame:

起碼冇1個 ,cos 女仔A唔中意卡通、唔中意555的 :p
原文章由 熱狗 於 9-9-2007 04:34 PM 發表
表面上, 係人都會覺得開呢個topic條友問來有點傻

不過, 我覺得你開得呢個咁蠢的topic, 斷估你係和A有感覺多d;

B只是客觀因素好得多, 但愛情點都係講感覺吧

而且, 我會估你本人有點自卑, 可能你唔靚仔又無錢, 覺得溝B有點襯不起佢或者綁唔住佢\\

我係一個傻+蠢ge人

不過, 你有d誤會 :

1)我真係唔靚仔 ,因為我唔係"仔"
2)我係無錢但我冇咩自卑
3)我和A冇感覺 ..我唔係les ...:cool:
我揀B------無誤~ :shy::shy:
原文章由 大舊金 於 9-9-2007 04:34 PM 發表

都係簡B:he:

why :?
b