Toysdaily 玩具日報

查看: 9241|回復: 15

日版 白色 40G PS3 連 真三5 好吸引 !!

11月出 賣49,980yen ...
終於有理由入 PS3 ... 不過 40G 又玩唔到 PS2 既 games ... 點好呢 ........ :time: :no:

http://www.famitsu.com/game/news/1211074_1124.html
我都係覺得黑色型仔d~~~~

單係40G主機好似只係$2680,呢個價錢真係好吸引:67:

大大好想玩ps2既話,買過部好過喇:36: (好似話聖誕ps2會再降價...)
原帖由 wutoms 於 10-10-2007 05:02 PM 發表
我都係覺得黑色型仔d~~~~

單係40G主機好似只係$2680,呢個價錢真係好吸引:67:

大大好想玩ps2既話,買過部好過喇:36: (好似話聖誕ps2會再降價...)

唔知聖誕會唔會 60GB / 80GB ps3 都會再平 d d 呢 ... 其實我覺得 2尾 3 頭 都入得過:58:
原帖由 Vince 於 10-10-2007 17:31 發表

唔知聖誕會唔會 60GB / 80GB ps3 都會再平 d d 呢 ... 其實我覺得 2尾 3 頭 都入得過:58:

Vince 買la~~最多我借Game 比你la~ PS3我都有10幾隻game~~hohoho
呂布:71: :71: :79: :79: :$ :$ :help: :help:
我就會買80G,雖然我本身有PS2,但係唔想放晒2部出黎咁麻煩嘛:67:
我覺得40G第時一定唔夠用:30: ,第時應該有好多ONLINE GAME玩,所以都係會大G比較好:35:
如果有120G仲正:66:
原帖由 X-JAPAN 於 10-10-2007 05:37 PM 發表

Vince 買la~~最多我借Game 比你la~ PS3我都有10幾隻game~~hohoho

:62:  聽唔到 ~ 聽唔到 ~ 聽唔到 ~ 聽唔到 ~

40G 原來都有 黑色版

http://www.famitsu.com/game/news/1211062_1124.html
淨係無左 支援ps2 game 呢個功能
就已經唔需要考慮購入40g版
以上:!
原帖由 Vince 於 11-10-2007 14:36 發表

:62:  聽唔到 ~ 聽唔到 ~ 聽唔到 ~ 聽唔到 ~

40G 原來都有 黑色版

http://www.famitsu.com/game/news/__icsFiles/art ...

Vince~聽唔到唔緊要GA~~睇到得ga la~~~:66:
快D買la~~快D買la~~快D買la~~快D買la~~快D買la~~:75:
原帖由 penny24hk 於 11-10-2007 15:51 發表
淨係無左 支援ps2 game 呢個功能
就已經唔需要考慮購入40g版
以上:!
同意,不能玩ps2 game的話,那不是沒用吧,那我支持正版有屁用
原帖由 mirage 於 11-10-2007 10:59 PM 發表
同意,不能玩ps2 game的話,那不是沒用吧,那我支持正版有屁用

說話又唔可以咁講既~~~~:51:

而家sony就係考慮左ps2實在太勁(賣左憶幾定幾多......)普及率好高
而且聽人講用ps3玩ps2 game反而無咁靚.......

所以sony索性cancel左ps2功能,咁消費者又可以多一個選擇,價錢又可以下降~~~~
而家買80G版都ok啊~

(傳聞)遲d會出120G版ps3,等得既可以再等等既~~~~~(傳聞)
直到現在 , 都未有意慾買PS3 , Wii , XB360..............

依然玩梗PS2 , GC , DC , NDS~~
其實而家PS3 有咩game 好玩?

係咪仲係得 十幾隻game 出左??
其實要咁多GB有咩用??
原帖由 自由之翼 於 12-10-2007 02:33 發表
其實要咁多GB有咩用??

主要係install Game 同 download game and HDTV
我60GB到到加陣用左都成40 GB了.....