Toysdaily 玩具日報

你認為呢2個女仔邊個吸引d ?

原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 17:02 發表

女仔B會打死你:p

大力d用力打:D
原文章由 大舊金 於 9-9-2007 05:18 PM 發表

大力d用力打:D

用高跟鞋幫你在額頭開個洞:blame:
原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 05:16 PM 發表

好惡ar:time:

原罪小主人:handshake:

女王變女傭?:@
轉性??

我唔係小主人:shy:.....我唔好女傭的.....

:no:俾你攪亂哂!
:blame:我好認真咁講緊你提出個問題架!

[ 本文章最後由 原罪 於 9-9-2007 05:22 PM 編輯 ]
原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 05:20 PM 發表

我幫你捉實佢,你可以大力d打鑊金佢:he:
原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 17:20 發表

你未打到我個頭,已經比我一腳伸開了:!
原文章由 熱狗 於 9-9-2007 05:18 PM 發表

那妳開呢個topic目的何在? 幫人揀女呀? :?

定係看住她們兩個都要比較一下, 諗下自己適合變成那一類人才可令妳快點有人溝?

個topic不一定有目的ge~

人 ,不是話變就變的 :)
原文章由 基拉 於 9-9-2007 05:21 PM 發表

我幫你捉實佢,你可以大力d打鑊金佢:he:

加埋我幫手:he:
原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 05:06 PM 發表
想征服她的感覺
>>>點解咁多人咁諗ga :cool:

因為擁有感會強D囉....
有邊想個失去任何野架....太易得到....有時亦會好易失去....係要克服少少阻滯....關係先會更堅定架嘛....
會有安全感好多架....

A....
1.若果大家經歷過D咩事....共過患難....表面條件應該係可以克服到既....
2.冇乜所謂
3.非常之好!!
4.雖然係好....但生活太悶喇喎....
5.WELL....我暫時對宗教冇興趣....更冇乜動力/興趣去做義工....大家玩唔埋....
6.冇意見

B....
1.係靚女當然係好啦....睇見都會開心D既....
2.希望佢化得黎係識化啦=______="
3.WELL....O係我既立場....女仔係絕對有權利去任性....有時扭下計先可愛架嘛....咁當然有時要識體諒男友囉....
4.出街睇野好丫....只要唔係太大花就OK....OR佢屋企/自己有咁既能力比佢花錢....
5.講題廣係好事丫~
6.OK多FD....尼個....好冇安全感....怕佢比人搶左去....

--------------------------------------------------------------------------------------------
A定B真係好難揀....
但就介紹所講....A似係D木獨既人....
仲有太多因素喇....揀唔到....
但如果相處落就應該係同B一齊會好玩D囉....
冇得咁揀喎,如果我真係識到一個女仔,真係好鍾意佢D長處,咁我會就佢,接受佢的短處.
原文章由 鈴奈 於 9-9-2007 17:15 發表

2個字 : 自私

相信我,這不是一個最好的解釋...
你不必向我坦白,但你應該接受自己的陰暗面,
面對自己是有難度,
但你必須明白,和你相愛的也是一個人,他也有感受...對他公平一點吧

不要把愛當成一件"有形"的事物,不要用天砰去衡量愛的質量
這是沒有意義的
WELL....而家先留意到個TOPIC名添....
如果揀話邊個吸引D既....咁就一定係B囉....絕大部份男人第一眼睇個女仔吸唔吸引多數都係講緊表面條件....
但至於揀女朋友....都係果句....仲有太多因素....揀唔落手....
原文章由 K66 於 9-9-2007 05:26 PM 發表
冇得咁揀喎,如果我真係識到一個女仔,真係好鍾意佢D長處,咁我會就佢,接受佢的短處.

同意無得揀的...
感情根本唔理智...
但相處又只另一會事....
所以覺得討論下無妨.
For attractive, of course is b la~~~~
b!因為靚!:he::he:
揀o既意思係咩先?
玩完就算定係結婚先:p