Toysdaily 玩具日報

你認為呢2個女仔邊個吸引d ?

鈴奈個post比我地玩到唔知似乜了:p
原文章由 大舊金 於 9-9-2007 06:26 PM 發表
鈴奈個post比我地玩到唔知似乜了:p

好~到此為止:o
我揀女朋友會先由心睇起,
再靚既女仔都鬥唔過時間,再豐滿既身材都滿足唔到心靈.
識化粧既女仔唔重要,返到屋企洗完面係咪都係咁正呢?
以我經驗所知,經常化粧既女仔,面部既自然膚色會受損,
一日復一日,可能會去到唔化粧唔出街既地步,
咁同拖住一個日日帶住面具出街既女仔有咩分別?

到興趣......唔識我識既野,識我唔識既野會更好,
我識既野可以教佢,我唔識既野可以由佢教我,
大家互相去發掘未知既野,心靈或生活既圈子會變得仲大,
大家追求既野會更加廣.
我又卡通玩具,佢又卡通玩具,咁大家既圈子只會愈逼愈細,

性格.........任性既性格絕對唔可行,
任性一次,兩次,三次都可以就下,但日復日呢?
既然大家有共識先一齊,經常任性既人又點叫穩定,
要揀任性既,我諗包二奶時先會揀.............
五時花六時變既女朋友或朋友,我諗拍過拖既人都未必會揀.

(以上只係我既經驗所談,同抽水冇關)
(ps.撤嬌唔同任性)
A
搵女友係想互補生活上既不足,
大家互相發掘生活上既情趣,
靚同身材某程度上有一半係自己想,
一半係要威俾人睇,
最緊要係心地好就OK啦~
:shy:
仔B :

1)比女仔A靚、比女仔A 身材好,算合格以上上
2)會化下妝打扮下
3)任性
4)有空會去街, 睇衫睇戲睇玩具
5)興趣好廣泛 ,同你有說不完ge話題
6)ok多friend
I think I choose b
不能接受A

外表不是主因, 我係接受唔到佢既信仰
我揀鈴奈你:shy:
Introduce both to me and I will tell u the amswer afterwards.................... :shy:
原文章由 大舊金 於 9-9-2007 04:31 PM 發表
好明顯b果個女仔就係形容緊鈴奈你自已:p:)

yup... the B gal is 版主?
原文章由 路人丙 於 9-9-2007 06:46 PM 發表
我揀女朋友會先由心睇起,
再靚既女仔都鬥唔過時間,再豐滿既身材都滿足唔到心靈.
識化粧既女仔唔重要,返到屋企洗完面係咪都係咁正呢?
以我經驗所知,經常化粧既女仔,面部既自然膚色會受損,
一日復一日,可能會去 ...

大大觀點好好...令我有所覺悟~
我會揀A~~

我揀女友唔係齋為拍拖,最終目標係想同佢結婚,將來一齊行前面o既路~~
所以我會睇長線,咁靚樣,好身材,要化妝呢d唔長久o既o野已經唔合格~~
仲有任性呢點更加唔可以接受,男女大忌~~

其他方面如果以長線去睇,點都係A比B優勝~~
而A所謂o既"缺點"亦有可能因為時間,生活圈子及見識而改變~~

當然我會揀A係因為宗教同義工呢兩項我最buy啦~~ :shy::shy:

唔知以上答案接唔接受呢~?? :shiny::shiny:
原文章由 SunDragon 於 9-9-2007 23:08 發表

大大觀點好好...令我有所覺悟~

你唔駛理佢,佢\講一套做一套
轉頭佢就拖件樣靚身材正同任性既妹妹仔周街貢:o
我想要北原多香子。