Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原文章由 karice 於 29-9-2007 02:11 AM 發表

大大好有趣∼:)

我都係....."目及"實日拍....見長期冇人bid就落:unhappy:

最離奇係, 你唔落bid 就一萬年都係果度, 你一落bid 就成班火星人殺出黎托高晒果價 :die:

都唔知係D乜鬼魔咒 :unhappy:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 02:19 AM 發表

最離奇係, 你唔落bid 就一萬年都係果度, 你一落bid 就成班火星人殺出黎托高晒果價 :die:

都唔知係D乜鬼魔咒 :unhappy:

你講得o岩啊:no:
好似係都唔想你要咁既,死追你個價:oh:
:die:
剛才輸到我傻, 我發癲鍊住個代bid 叫佢聽日幫我訂千鳥妹妹 :shy:

老虎都同我綁一隻返香港 :*

[ 本文章最後由 dangoberry 於 29-9-2007 02:42 AM 編輯 ]
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 02:40 AM 發表
剛才輸到我傻, 我發癲鍊住個代bid 叫佢聽日幫我訂千鳥妹妹 :shy:

老虎都同我綁一隻返香港 :*

哦.....
dangoberry大大完全中哂mamachapp既毒:handshake:
代bid可以訂到嗎....:shy:
原文章由 karice 於 29-9-2007 10:06 AM 發表

哦.....
dangoberry大大完全中哂mamachapp既毒:handshake:
代bid可以訂到嗎....:shy:

因為今次mamachapp 比較清楚交待售賣方法 (以前提都唔提), 同埋我個代bid有做埋網上訂購, 所以叫佢試下, 不過都唔清楚得唔得:cool:

mamachapp既毒.......都唔可以話中哂既, 勉強負擔得起咪玩下囉, 都係要量力而為 :o

今次千鳥妹妹服飾都幾精緻, 面相同其他もこちゃん又唔同, 可能會俾火星人炒起 :Q

我唔想到時上日拍買貴貨呢 :*
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 11:54 AM 發表

因為今次mamachapp 比較清楚交待售賣方法 (以前提都唔提), 同埋我個代bid有做埋網上訂購, 所以叫佢試下, 不過都唔清楚得唔得:cool:

mamachapp既毒.......都唔可以話中哂既, 勉強負擔得起咪玩下囉, 都係要 ...

因為千鳥格子ドレス係之前乙女男之子既家姐:D
但係唔知點解個名好似一樣......
不過今次個價貴左........如果日拍買的話就負擔不起...:help:
其實大大們除左人形公仔之外仲會收藏d乜,或有玩其他野冇?

最近朋友說細人形size好似食玩:DD
之後我再諗返個價錢........:ice::ice:
原文章由 karice 於 29-9-2007 12:00 PM 發表

因為千鳥格子ドレス係之前乙女男之子既家姐:D
但係唔知點解個名好似一樣......
不過今次個價貴左........如果日拍買的話就負擔不起...:help:

係家姐冇錯.  之前好多火星人將個細佬當女仔  :DD

個價貴左...... 有通貨膨脹架嘛! 想當年 第1代 もこちゃん 都係賣 9500  yen :die:
原文章由 karice 於 29-9-2007 12:04 PM 發表
其實大大們除左人形公仔之外仲會收藏d乜,或有玩其他野冇?

最近朋友說細人形size好似食玩:DD
之後我再諗返個價錢........:ice::ice:

同DD 比, 細人形 個價錢 好似食玩 :DD

size嘛..... 大有大既嬌, 細有細既俏, 蘋果同 orange 係唔可以比較既 :shy:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 12:43 PM 發表

係家姐冇錯.  之前好多火星人將個細佬當女仔  :DD

個價貴左...... 有通貨膨脹架嘛! 想當年 第 ...

其實個樣都係一樣:DD
不過家姐可愛d∼:^
一代雙子:die:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 12:48 PM 發表

同DD 比, 細人形 個價錢 好似食玩 :DD

size嘛..... 大有大既嬌, 細有細既俏, 蘋果同 orange 係唔可以比較既 :shy:

哈哈...~:)
好有趣既比喻:shy:
原文章由 karice 於 29-9-2007 12:55 PM 發表

哈哈...~:)
好有趣既比喻:shy:

應該係話西瓜同橙  :DD
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:06 PM 發表

應該係話西瓜同橙  :DD

:handshake:
不過買橙難過買西瓜....:help:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:53 AM 發表

DD淨係買 body 已經唔惹少, 最花錢係D周邊消費, 衣服, 道具,化妝假髮.....

樣樣最低消費都要幾百, 我仲未有本事玩呢  :cool:

係.........我買鞋褲鞋襪再加埋訂造俾3個DD囡囡...真係無底深潭:cool:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:53 AM 發表

DD淨係買 body 已經唔惹少, 最花錢係D周邊消費, 衣服, 道具,化妝假髮.....

樣樣最低消費都要幾百, 我仲未有本事玩呢  :cool:

又唔係ge
你唔好買原妝野咪得lo
其實有d衫都係幾十蚊有交易