Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原文章由 dangoberry 於 30-9-2007 01:16 AM 發表

仲要係接左一對? :shiny:

真係唔知佢接左d乜∼:no:
好期待!!
唯有等新相喇:handshake:
原文章由 cockatoo 於 30-9-2007 01:04 AM 發表

三味線~:handshake: 有無相抱住黎睇下~~~:handshake:

三味線,要配和服!最好係花魁look!
是說小芝又有古琴又有三味線,再要識耍劍,真係文武相全∼∼:DD
原文章由 cockatoo 於 30-9-2007 01:18 AM 發表

有大大見証左失血ge一刻~:oh:

估唔到你會一次過買一對bor:shy::shiny:
早知我都去睇下案發現場啦:DD
原文章由 Belial 於 30-9-2007 01:18 AM 發表

C字頭那個啦!那個現在大概在望著一對巫女傻笑的人啦∼∼:DD

兩個版本既巫女 :Q
原文章由 Belial 於 30-9-2007 01:20 AM 發表

三味線,要配和服!最好係花魁look!
是說小芝又有古琴又有三味線,再要識耍劍,真係文武相全∼∼:DD

冇三味線,小芝點彈「笑傲江湖」呢?
原文章由 dangoberry 於 30-9-2007 01:24 AM 發表

兩個版本既巫女 :Q

細人形區已經變左巫女聚集區:DD:handshake:
原文章由 karice 於 30-9-2007 01:32 AM 發表

o吾好講笑,如果o吾係銀彈用盡我都好想入一隻
今日係N姐鋪到見到得個恨字.....:help:
原文章由 karice 於 30-9-2007 01:32 AM 發表

我個代 bid 今日幫我聯絡到 mamachapp :shiny:

依家坐定等「千鳥妹妹」呢 :)
原文章由 Belial 於 30-9-2007 01:42 AM 發表

c大好強:DD
Belial姐都想要出手了麼:DD
原文章由 dangoberry 於 30-9-2007 01:48 AM 發表

我個代 bid 今日幫我聯絡到 mamachapp :shiny:

依家坐定等「千鳥妹妹」呢 :)

咁快就知道訂到了嗎!?:no:
其實這次是怎樣的,截止預約啦?:Q
原文章由 Belial 於 30-9-2007 01:42 AM 發表

聽聞N姐都係日拍 bid 返黎, 依家平既巫女已經賣晒, 其他版本有都好貴 :o

尋晚日拍我連輸兩陣比火星人, 一個仲只係差 300 yen!  俾人偷雞 :die:
貼住一張爛相先~ 掉左好多~
咁夜先放佢地出黎~ 先俾住d香港地道高脂小食佢地食~:x

有無大大介紹一下其他放相好地方呢??
原文章由 cockatoo 於 30-9-2007 01:55 AM 發表

有無大大介紹一下其他放相好地方呢??

photobucket:)

點解咁可愛嫁∼∼∼:love::love:
原文章由 cockatoo 於 30-9-2007 01:55 AM 發表

真好。
我家巫女d前髮短好多:no:
原文章由 karice 於 30-9-2007 01:52 AM 發表

咁快就知道訂到了嗎!?:no:
其實這次是怎樣的,截止預約啦?:Q

問代bid佢地話 ok 做到,  我咪膽粗粗試下囉:o

mamachapp 官網話得 9/29 預約咋 :die: