Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

好耐冇出 post :(

今晚又中火星人埋伏, bid 兩隻 もこちゃん 都輸左:sad:
原文章由 cockatoo 於 28-9-2007 01:53 AM 發表

其實我都係亂咁影, 因為e+ dc太方便唔怕浪費菲林錢~ 我多數近攝~ 但問題係手震影響比較大~ 其實如果屋企無腳洵飢瓻雃h時都對焦有差的,放到電腦放大先會見到微震, 就多拍幾張, 掉剩到滿意為此~:DD

我無乜心 ...

我都加把口 :shy:

影細娃一定要用腳架, 如果要影四周景物, 最好拍攝位置遠一點再zoom 埋去.
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:29 AM 發表
好耐冇出 post :(

今晚又中火星人埋伏, bid 兩隻 もこちゃん 都輸左:sad:

嘩,你有米到咁,bid什麼款もこちゃん?:?
原文章由 karice 於 29-9-2007 01:35 AM 發表

嘩,你有米到咁,bid什麼款もこちゃん?:?

贏到先叫有米 :DD    輸左就食塞米 :die:

bid 一隻係 1.5代 水藍校服 , 另一隻係 5代 黑貓.  兩隻最後都俾火星人發功托過 25k yen :cool:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:41 AM 發表

贏到先叫有米 :DD    輸左就食塞米 :die:

bid 一隻係 1.5代 水藍校服 , 另一隻係 5代 黑貓.  兩隻最後都俾火星人發功托過 25k yen :cool:

2萬幾YEN冇可能的:ar:
budget要再高d:sad:
woo,兩款都係搶手moko,完BID價合計可以買DD了:unhappy:
karice 喜歡果對 1代雙子, 反而 3萬 yen 都唔過 :die:
原文章由 karice 於 29-9-2007 01:45 AM 發表

2萬幾YEN冇可能的:ar:
budget要再高d:sad:

是但中一隻都好啦 :DD

對話左我係丐幫, budget 好緊 :die:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:45 AM 發表
karice 喜歡果對 1代雙子, 反而 3萬 yen 都唔過 :die:

我2萬YEN都冇:no:
原文章由 karice 於 29-9-2007 01:45 AM 發表

woo,兩款都係搶手moko,完BID價合計可以買DD了:unhappy:

DD淨係買 body 已經唔惹少, 最花錢係D周邊消費, 衣服, 道具,化妝假髮.....

樣樣最低消費都要幾百, 我仲未有本事玩呢  :cool:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:47 AM 發表

是但中一隻都好啦 :DD

對話左我係丐幫, budget 好緊 :die:

嗚嗚∼:time:
真羨慕:love:
dangoberry大大要變收藏家:DD
原文章由 karice 於 26-9-2007 12:56 AM 發表

幾好味咁 wor :shiny:  請問邊度買呢? :he:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:53 AM 發表

DD淨係買 body 已經唔惹少, 最花錢係D周邊消費, 衣服, 道具,化妝假髮.....

樣樣最低消費都要幾百, 我仲未有本事玩呢  :cool:

大大你會慢慢會升級:handshake:
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 01:55 AM 發表

幾好味咁 wor :shiny:  請問邊度買呢? :he:

超市:die:
勁減:die:
即入:die:
原文章由 karice 於 29-9-2007 01:54 AM 發表

嗚嗚∼:time:
真羨慕:love:
dangoberry大大要變收藏家:DD

收鬼收馬咩, 下下都中火星人埋伏, 最後咪又係得個恨字 :no:

我只係想搏平 bid , 多個崩都俾唔起. :cool:

得就得, 唔得就弗得啦 :DD
原文章由 dangoberry 於 29-9-2007 02:03 AM 發表

收鬼收馬咩, 下下都中火星人埋伏, 最後咪又係得個恨字 :no:

我只係想搏平 bid , 多個崩都俾唔起. :cool:

得就得, 唔得就弗得啦 :DD

大大好有趣∼:)

我都係....."目及"實日拍....見長期冇人bid就落:unhappy: