Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

除左頭先もこちゃん既新情報..
我仲找到Pureneemo的新情報,...
唔知係咪限定品呢....

原文章由 karice 於 21-9-2007 22:34 發表

找N小姐的話應該好快到家吧?
一定快過我當時...:shy:

n小姐的確做事爽快~ e+係等佢運黎:)
唔算賣廣告呱:DD
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:34 PM 發表

2代呀~ 1代好少咁樣~ 2代有頭飾似兔耳, 都幾得意~都係睇下好啦:oh:

我最近鍾意1代啊.....:shy:
2代太華麗:love:
原文章由 karice 於 21-9-2007 22:37 發表

因為1代好似e隻

個人覺得孖女對眼襯華麗都好睇呀~:DD

大大鐘意的話 加多少少愛就得ga la>>>>>>:$ (學某人:DD)
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:36 PM 發表

n小姐的確做事爽快~ e+係等佢運黎:)
唔算賣廣告呱:DD

大大終於標中左隻黑髮巫女? :shiny:

聽聞 mamachapp 有出 もこちゃん 專用衫仔,  下次n小姐 過日本睇佢幫唔幫到我地 :he:
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:44 PM 發表

因為1代好似e隻

大大鐘意的話 加多少少愛就得ga la>>>>>>:$ (學某人:DD)

呢對貴到 :die: 上次黑色單 bid 直逼 30k yen :Q
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:45 發表

聽聞 mamachapp 有出 もこちゃん 專用衫仔,  下次n小姐 過日本睇佢幫唔幫到我地 :he:

個日好多都係即決~ 唔洗心慌慌同火星人玩:)
原文章由 karice 於 21-9-2007 10:37 PM 發表

karice 大大, 睇睇日拍  w12959798

小心火星人十面埋伏啊 :he:
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:48 PM 發表

個日好多都係即決~ 唔洗心慌慌同火星人玩:)

n 小姐要係 doll event 同D火星人埋身肉搏, 唔敢想象 :cool:
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:51 發表

有對即決貴佢開價一倍:Q
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:54 發表

n 小姐要係 doll event 同D火星人埋身肉搏, 唔敢想象 :cool:

就係因為咁 初初我乜都唔識, 個個都會介紹n小姐俾我識,就知佢受歡迎程度啦:)
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:44 PM 發表

因為1代好似e隻

雖然係孖女,不過我剩係鍾意妹妹多d,雙眼真係好靚~:love:

原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:45 PM 發表

もこちゃん 專用衫仔,好似係有mun頭公仔係左胸~
好啊,n小姐幫到就好~o岩もこちゃん著既我都要:DD
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:51 PM 發表

我都冇睇過呢個bid:shy:
啊~~.......火星拍賣真係我腦入面諗乜就有乜....:no:
太多誘惑:shy:
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:59 PM 發表

有對即決貴佢開價一倍:Q

你講呢個我有見過,實在令人怨念:unhappy:
原文章由 karice 於 21-9-2007 11:13 PM 發表

我都冇睇過呢個bid:shy:
啊~~.......火星拍賣真係我腦入面諗乜就有乜....:no:
太多誘惑:shy:

大大要唔要紮馬同D火星人搏命 :p
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 23:18 發表

大大要唔要紮馬同D火星人搏命 :p

會唔會巳經準備出手?:DD