Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 05:12 PM 發表

有埋景咁得意ge~:)

dangoberry大大想帶邊隻返屋企:DD
好在你幫我搵到,遲左搵唔到我實後悔:love:

快d買個身同佢影相啦 :)

2樣我都係向N小姐度買,pm左你啦~ :)

收到pm啦,真係唔該晒:sad:
今晚即刻去睇下先:shiny:
dangoberry 開左新post 我都唔知tim
支持下:)

:shy:
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 02:59 PM 發表

Cyranc大大, 那是玻璃眼珠嗎 :?

唔係呀
係Volks出的膠眼
一包有4色, 專for customize figure用的
原文章由 Cyranc 於 21-9-2007 19:36 發表

唔係呀
係Volks出的膠眼
一包有4色, 專for customize figure用的

e~ 有閒的話可唔可以換黎睇下?:shiny:
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 07:41 PM 發表

e~ 有閒的話可唔可以換黎睇下?:shiny:

唔好意思, 個頭放在ebay賣緊, 唔係咁方便拆黎拆去:(

頭兩對係同類眼
第三對係8mm一般膠眼
原文章由 Cyranc 於 21-9-2007 20:31 發表

唔好意思, 個頭放在ebay賣緊, 唔係咁方便拆黎拆去:(

頭兩對係同類眼
第三對係8mm一般膠眼

thx~:)
咁用緊個隻眼係幾mm呀?
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 08:40 PM 發表

thx~:)
咁用緊個隻眼係幾mm呀?

8mm
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 01:21 AM 發表
呢排日拍好靜:sleep:  D もこちゃん 唔見晒! :time:

剩返巫女....:oh:
原文章由 karice 於 21-9-2007 21:45 發表

孖女都仲有ge~:)
原文章由 karice 於 21-9-2007 09:45 PM 發表

而且都不便宜了:cool:  剩低其他果D都係火星天價 :o
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 09:55 PM 發表

孖女都仲有ge~:)

雙子咁買法實在唔係我可以做到o既事:no:

原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 09:55 PM 發表

而且都不便宜了:cool:  剩低其他果D都係火星天價 :o

嗯.....bid剩既もこちゃん...:cool:

家中電腦network前兩日有問題,冇上黎推post:DD

雖然可能大家都已經搵到下面既link黎睇左,,,,
新既もこちゃん∼∼:) 惡魔既笑容↓
http://www.mamachapp.com/shi-ori-1.html

http://www.mamachapp.com/mo-kocyan-7.html
原文章由 Cyranc 於 21-9-2007 01:23 AM 發表
今日手痕之作:)
Volks Customize Figure

http://i60.photobucket.com/album ... Dollfie/20070920CFH ...

啊~又油細頭仔啦~~
o甘細都黏到眼睫毛,勁o咼!:)
Volks customize figure body 接近 obitsu 23cm.  但身形比較"肥".

Volks customize figure 可動性都 ok, 但因為要組裝, 所以關節較鬆. :cool:

原文章由 karice 於 21-9-2007 10:05 PM 發表

雖然可能大家都已經搵到下面既link黎 ...

幾時賣都唔知 :cool:
原文章由 karice 於 21-9-2007 22:05 發表

雖然可能大家都已經搵到下面既link黎 ...

孖女有一set個價都ok ge~:unhappy:

新囡囡雖然可愛~ 巫女更可愛:love:~ 其實係咁快再買唔得掂~:help: