Toysdaily 玩具日報

細比例人形公仔 ~ 情報及討論區 (P186 葉月.心音.美海 P187小芊芊 P188 攝影技巧)

原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:08 PM 發表
Volks customize figure body 接近 obitsu 23cm.  但身形比較"肥".

Volks customize figure 可動性都 ok, 但因為要組裝, 所以關節較鬆. :cool:

左邊睇落好似矮d...
啊,題外話,前幾日包住もこちゃん同Pureneemo既膠紙咁既物體吹走左,點算好∼∼
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:08 發表
Volks customize figure body 接近 obitsu 23cm.  但身形比較"肥".

Volks customize figure 可動性都 ok, 但因為要組裝, 所以關節較鬆. :cool:

的確好肉地~:DD
不過腰無得郁ge?
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:11 PM 發表

幾時賣都唔知 :cool:

我諗都好快會公布預訂.....時間..
不過.......,,睇圖好似冇之前既咁可愛:D
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:12 PM 發表

孖女有一set個價都ok ge~:unhappy:

新囡囡雖然可愛~ 巫女更可愛:love:~ 其實係咁快再買唔得掂~:help:

Woo∼cockatoo大大已經準備做もこちゃん達人嗎:DD
世上冇難事,睇你有冇誠意:$ ←(表情符號同表情都同樣意思)
原文章由 karice 於 21-9-2007 10:16 PM 發表

我諗都好快會公布預訂.....時間..
不過.......,,睇圖好似冇之前既咁可愛:D

又要打電話又要拎籌, 點買呀? :DD

聽聞火星人係好怕打電話既 :cool:
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:12 PM 發表

孖女有一set個價都ok ge~:unhappy:  

依家講得太早啦, 臨尾一定有火星人出黎搞搞震 :die:
原文章由 karice 於 21-9-2007 22:18 發表

Woo∼cockatoo大大已經準備做もこちゃん達人嗎:DD
世上冇難事,睇你有冇誠意:$ ←(表情符號同表情都同樣意思)

今次就話好左有你地提我先死去買到好少少ge價咋~
睇e+剩低個d:ice: 舊款直頭唔洗提, 好在唔係至鐘意個d:Q

買多幾隻唔得了:no:貴到夠買60cm:no:孖女都唔敢落手

好期待接佢返屋企呀:handshake:
原文章由 karice 於 21-9-2007 10:18 PM 發表

我係丐幫, 所以冇誠意.

睇睇D火星人既嘆息之柱 :Q

原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:26 PM 發表

睇e+剩低個d:ice: 舊款直頭唔洗提, 好在唔係至鐘意個d:Q

買多幾隻唔得了:no:貴到夠買60cm:no:孖女都唔敢落手

大大講緊 1 代 定 2 代 孖女 :?
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:15 PM 發表

的確好肉地~:DD
不過腰無得郁ge?

有D怪 :cool:

原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:27 發表

佢係唔係拎去賣?:Q 火星太遠,佢要咁訂法,逼住要幫襯:no:賺死佢~:ice:
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:30 發表

有D怪 :cool:

中秋唔好食咁多月餅嘛:DD
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:21 PM 發表

又要打電話又要拎籌, 點買呀? :DD

聽聞火星人係好怕打電話既 :cool:

真嫁?係打唔入先怕?:shy:

原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:24 PM 發表

依家講得太早啦, 臨尾一定有火星人出黎搞搞震 :die:

都唔係既∼依加都有即決~

原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 10:27 PM 發表

:Q 分一盒比我都開心死:handshake:
原文章由 cockatoo 於 21-9-2007 10:26 PM 發表

找N小姐的話應該好快到家吧?
一定快過我當時...:shy:
原文章由 dangoberry 於 21-9-2007 22:29 發表

大大講緊 1 代 定 2 代 孖女 :?

2代呀~ 1代好少咁樣~ 2代有頭飾似兔耳, 都幾得意~都係睇下好啦:oh: