Toysdaily 玩具日報

查看: 70602|回復: 93

[個人收藏] (28/01/11 更新 P.6) - 天空之 display 櫃

由於之前的圖已死 link, 所以請到 P.5 & P.6 收看:51:
嘩!目定口呆呀!:handshake:
支持
好正ar
第一次見人咁display
嘩...............................................................................................................................><
好正呀:love::D:Q
Wow! Awesome collcetion! ~
勁.....略為可惜的是因為遷就天花同窗的距離
使天花的櫃不夠高同好迫
仲有...如果梳化的一排櫃昇高一點更perfect...
因為坐埋去時會撞頭
nice ~~ all my favourite
wa:Q
good!短短2年己有這麼多:handshake::handshake:
我想問d傢俬你自己設計定搵設計公司幫你做架???
因我都將會入伙想裝修下間屋,想造番d櫃,可否俾d意見我呀??thanks
好強呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
原文章由 玩具人生 於 2007/9/8 01:13 PM 發表
good!短短2年己有這麼多:handshake::handshake:
我想問d傢俬你自己設計定搵設計公司幫你做架???
因我都將會入伙想裝修下間屋,想造番d櫃,可否俾d意見我呀??thanks

基本上全屋重新裝修, 間隔交給了裝修師父做(包括天花display柜), 其他柜和&#26545;就傢俬舖做,
全部自己設計和給尺寸, 因為我覺得自己的家就要自己喜歡和自己去想要怎樣怎樣...
至於比意見, 真係不太敢講... :shy:
請問大大的家有多少尺? 有平面圖看看嗎?
原文章由 GX-00 於 8-9-2007 09:58 PM 發表

基本上全屋重新裝修, 間隔交給了裝修師父做(包括天花display柜), 其他柜和&#26545;就傢俬舖做,
全部自己設計和給尺寸, 因為我覺得自己的家就要自己喜歡和自己去想要怎樣怎樣...
至於比意見, 真係不太敢講...  ...

請問大大的家有多少尺? 有平面圖看看嗎?

我將十月尾收樓,但都未諗到點整??:no:
my home

八佰幾呎左右
頭像被屏蔽
嘆為觀止:^
00師兄 等左你好耐啦:$
2隻gx13r 都拿曬出黎玩:@
正...但好似唔多覺有 普通0既 gx13 0既:?