Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 2018年12月 聖衣神話 天馬座星矢 (天界編)

唉! 好多地方都截左訂,想訂隻都無呀!:67:
fitkiu 發表於 10-6-2018 12:43 AM
唉! 好多地方都截左訂,想訂隻都無呀!

當好多人話好厭倦星矢產品的時候, 一有全新作品推出又個個狗衝, 哈哈....
k_dash 發表於 10-6-2018 06:13 AM
當好多人話好厭倦星矢產品的時候, 一有全新作品推出又個個狗衝, 哈哈....

呢D唔知係唔係叫做「嘴裡說不,身體卻很誠實」了!天雄星二次受注竟然變咗抽選販売,神話越賣越貴反而越多人搶,真係痴線!
根本裡面有唔少係炒家去搶訂, 就好似黃金魂咁, 一見無得炒即刻唔駛再搶訂, 天貴一炒起隻天雄又個個去搶
yugi 發表於 10-6-2018 02:12 PM
根本裡面有唔少係炒家去搶訂, 就好似黃金魂咁, 一見無得炒即刻唔駛再搶訂, 天貴一炒起隻天雄又個個去搶 ...

同意師兄所言,最慘就係儲咗天猛星同天貴星的師兄,呢次訂唔到一係就硬食炒價,一係就斷纜,上次黃金魂最後果兩隻神雙魚同神天秤被炒起,之前果十隻個開賣價都不知幾正常!
乜呢隻天界篇已經截左訂?仲諗住去孤度訂...
天貴經驗,魂網根本入唔到,所以天雄費事煩,玩具店開訂即訂,一百幾十辛苦錢抵俾人地賺。
ase 發表於 10-6-2018 02:49 PM
乜呢隻天界篇已經截左訂?仲諗住去孤度訂...

既然還是神話素體(女聖鬪士除外),一於放棄。
今次頭盔做得唔錯,幾貼面。{:1_377:}
仲以為係通販,原來係魂限
全新加坡無一間玩具店有得訂
早講丫嘛,等我去日本訂嘛…
sbyk 發表於 13-6-2018 07:21 AM
仲以為係通販,原來係魂限
全新加坡無一間玩具店有得訂
早講丫嘛,等我去日本訂嘛… ...

一般販売店様,唔係魂限
http://tamashii.jp/item/12613/
rb173 發表於 13-6-2018 10:17 AM
一般販売店様,唔係魂限
http://tamashii.jp/item/12613/

話係通販, 但係同shf anakin 一樣勁難訂到
Fung 發表於 13-6-2018 11:16 AM
話係通販, 但係同shf anakin 一樣勁難訂到

不嬲都係通常野要搶多過限定
要搶唔緊要,都要俾機會搶丫。0店鋪開訂算點啊?