Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

k_dash 發表於 5-3-2019 06:35 AM
設計者都唔只一次响訪問裡話係全變(ps: 背部車軚可以選擇拆唔拆,拆咗就係上邊官圖咁靚啲),c3裡仲有實 ...

唔係假唔假意思

既然[size=13.333333015441895px]軚可以選擇拆唔拆已經有答案
[size=13.333333015441895px]Thx
[size=13.333333015441895px]

如果唔使拆可做到背咁靚
轆收納得很好P+先犀利
純白騎士姬Saber 發表於 5-3-2019 09:39 AM
唔係假唔假意思

既然軚可以選擇拆唔拆已經有答案

其實都只係變身體果架車會响背部露出前軚, 而且可以選擇性決定拆或唔拆, 其他各車車軚都係收晒入去見唔到, 已經算係咁....
对,我對呢隻銀河烈風变形系统已經十分滿意和讚賞,在無可能的變形合体設定下,可以做到出來巳經難能可貴了。因此我也预订了作為支持!

若再能追加細節位及喷上金屬油,在我心中已達90分以上。

超期待他們继續開發生產的新作品。

銀河烈風將前放喺胸入邊,令人拍案叫絕!銀河旋風一直以為係冇可能做完全變型,而家萬分期待!!

係,使人期待的產品,應該也算是注入新構思作為變形架構的產品吧(如有錯,請指教及見諒:64:)
皮脆已唔做烈風九折預訂, 大家等現貨吧:!
WalkerMachine 發表於 6-3-2019 03:42 PM
銀河烈風將前轆放喺胸入邊,令人拍案叫絕!銀河旋風一直以為係冇可能做完全變型,而家萬分期待!!

...

我記得放入胸入邊係後軚, 前軚係會响背部外露出嚟, 但可以拆走

THx Thx ^_^;  發表於 6-3-2019 06:34 PM
真實はいつも一つ!

変形重視 背面           

造形重視 背面

http://artstorm.co.jp/baxinger.html

謝謝師兄分享背面比較的圖片,非常清楚了,謝謝  發表於 6-3-2019 09:18 PM
https://youtu.be/WRyRlic8r1s
又話係香港公司,點解係日本網頁既,是否被日本公司收購左
paul75 發表於 7-3-2019 09:36 PM
又話係香港公司,點解係日本網頁既,是否被日本公司收購左

大佬呀, 出得玩具點會只賣香港呢? 你睇下action toys同千記咪一樣有响日本放消息有日文介紹, 唔通你又話佢哋唔係香港公司?
仲有hottoys都在日本宣傳和發售。
那是正常不過的產品宣傳方法嘛!

不用又要玩上綱上線,香港產品只可以在香港地方出售的傻話吧!!
k_dash 發表於 7-3-2019 11:45 PM
大佬呀, 出得玩具點會只賣香港呢? 你睇下action toys同千記咪一樣有响日本放消息有日文介紹, 唔通你又話佢 ...

哦,原來係咁!見個網頁個公司介紹果度寫公司主席係日本人所以我誤會左係日本公司
銀河旋風 BRAIGER 試版 updated