Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

雖然我唔係銀河粉,但都期待呢隻出嚟效果(黄金俠唔太滿意),因我目標係戰國魔神:58:
双腿變形的兩架電單車的side sit座位似乎細小了一點,可能遷就變形合体做機械人関係吧~

這個我會落訂,因為中學時代已經超愛此台銀河烈風【拜辛加】了~

至於J9系列的另外兩台旋風和疾風機械人嘛…………sorry!真的沒有大愛哩!!!
I wish for "戰國魔神" too

細時覺得銀河烈風好有型
但就只有當時阿媽喺百貨公司買的17.5的貨
採用裝拆變電單車,可五車合體
若Deluxe class大小

https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=556356
http://fun-to-toy.com/funtotoy_gokin_03.html
https://m.xuite.net/blog/yapyted/twblog/107518478
見過e隻合金版當年賣70元好Q貴
之後興幸出群雄動雖然冇得變車冇得合體
純外型滿分可動又ok當買咗心願

e隻更好有興趣

純白騎士姬Saber 發表於 11-12-2018 08:37 AM
細時覺得銀河烈風好有型
但就只有當時阿媽喺百貨公司買的17.5的貨
採用裝拆變電單車,可五車合體

應該是模型!!!
{:1_377:}{:1_377:}

唔使砌架
肯定唔係模型
都唔知有出過模型呢

係e個

終於都到呢隻, 細個時有玩, 睇電視箱時覺得結局好慘.
後日星期五,九展 STAR HALL F-11

No:4 look like 15機....

好有動畫feel
taken 發表於 12-12-2018 08:22 PM
後日星期五,九展 STAR HALL F-11

No:4 look like 15機....

that should be  天威, though I hope that it will release 15機 too

[戰國魔神-鐵甲将軍]和[機甲艦隊IV-達拉卡]好叫人期待哦!!!
請問合體後d駕駛員去左邊?
genesicgaogaiga 發表於 12-12-2018 11:25 PM
that should be  天威, though I hope that it will release 15機 too

係天威,我忘記左土炮都出。遠睇張相似十五機。我自己想天威唔使合体分開出3隻咁就可以外形同可動性提高。