Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

呢隻勇者王FINAL 複製體GAIGAR及小護 & 戰國魔神豪將軍 42周年記念版 除咗poseplus.net,係咪一定要會場先有得買?
Asukakeki 發表於 26-7-2023 08:49 AM
呢隻勇者王FINAL 複製體GAIGAR及小護 & 戰國魔神豪將軍 42周年記念版 除咗poseplus.net,係咪一定要會場先 ...

好似不是即埸買, 極其量係即埸預訂!
無買戰國魔神既朋友應該要入呢隻,不過知不知幾錢?

當年舊版$1900左右。
請問有無人記得當年隻天威勇士, 街舖大約賣幾錢?
好似$3380定$3280

Thanks!

POSE+ METAL series REPLI-GAIGAR & MAMORU Limited ver.
https://poseplus.net/products/po ... 3%BClimited-edition

想試下係官網訂, 但搵唔到點樣搞
POSE+ METAL SERIES Replic-GAIGAR & 護(限定版)

售價:$1,430 HKD
發售日:2023年12月

※ Replic-GAIGAR & 護(限定版)於Pose Plus 官方網上商店28/7號隆重登場!!
※ 是次限定版只於Pose Plus 官方網上商店販賣,敬請支持!!
※ 配合別售的Option Set就可完美重現京都決戰中的真風起雲動拳!

【商品内容】

1. 複製加里昂本體
2. 複製護本體
3. 複製GaiGar交換用手(握拳)x2
4. 複製GaiGar交換用手(張開)x2
5. 複製GaiGar用表情部件
6. 複製護用台座
7. 複製護用台座支柱 A
8. 複製護用台座支柱 B

※ 配送預定由SF EXPRESS負責,運費為HKD40。
※ 本商品預計配送時期為2023年12月。
※ 本商品只在香港地區配送
※ 圖片為開發中商品。
※ 按此了解商品詳情:https://poseplus.net/

唔知有冇玩具鋪開訂
Asukakeki 發表於 26-7-2023 04:47 PM
唔知有冇玩具鋪開訂

暫時未見有
隻三一好似硬係爭少少野咁

Pose + 啱啱出咗條官方片,有嚟緊動漫節嘢講下,隻白色得官網訂,到時睇下訂唔訂到支持下啦,隻戰國佢話會場有少量現貨賣,但我都係唔搏喇, 費事白行又打風,之後又係網上限定訂但未有期,大家睇下啦

老翻既嘢,會買既人就會買架啦,我覺得買正版支持廠商既人唔會因為老翻平而去買,因為冇正版就唔會有老翻。 講咁多廢話媽人都冇用,你估廠商想有老翻既咩? 自己用行動支持最實際
官方介紹 updated

https://youtu.be/gpgZfz33T48
POSE+ 新系列 ~ Metal Heat Series《真三一萬能俠》Getter One 三一萬能俠 1號

Team-up唔知係唔係暗示會出二號同三號....