Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 ckpole 於 2-9-2008 08:00 PM 發表

你指的係咪你blog入面段片同凜打個個女呀 如果係 個個好似係凜的妹 叫櫻
不過我指的是另一作品 typemoon是製造團體 月姬是佢地成名作
fate stay night都係佢的作品

係呀…搞錯添 :P
原來係另一套卡通片呀…*~*
原帖由 roundbun 於 2-9-2008 03:12 PM 發表

oh yeh... :p  just our preference.  I didn't mean that I didn't like her half-naked, just that I would want her revealing more of the "northern world" instead of the "southern world".

死喇…係咪我變態呢?我覺得南半球性感過北半球喎… :46:
(原諒我唔識用英文講呢句…呵呵…)
原帖由 passerby 於 2-9-2008 03:39 PM 發表

大大做得無唔妥喔:71:
阿rin召喚archer時個魔法陣的確會從下往上升架。

謝謝喔。
我睇youtube段片見過一幕,
不過對於個魔法陣符同顏色沒有考究,
又怕粉絲們唔鐘意我篡改,
所以預先單聲。^~^
原帖由 passerby 於 2-9-2008 03:39 PM 發表
阿rin召喚archer時個魔法陣的確會從下往上升架。

依?archer要召喚架?
點解saber長註既?
見佢響主角屋企行行企企…
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 nakeman 於 2008-9-2 08:26 AM 發表

幾錢呀?邊度有賣?

上yahoo 有...一隻要成 $300.
原帖由 nakeman 於 2008-9-2 07:37 PM 發表

依?做咩突然咁問既?我好多相都影到半天架…
用軟件執左佢嘛… ^~^

http://lh4.ggpht.com/dunn.kk/SJCGiKgvyFI/AAAA ...

你用 phoneshop...???我only 識同ai ja>...
死啦..好耐無同 d 女女影相....我覺得佢地嬲左我...
原帖由 jim 於 2008-9-2 09:51 PM 發表

東半球和西半球都好性感 :x

我2樣都中意
原帖由 martinyeah 於 3-9-2008 01:47 AM 發表

你用 phoneshop...???我only 識同ai ja>...

photoshop 好深,我唔識用。
我只識用 picasa 同埋 photoimpact,好易用。
原帖由 nakeman 於 2-9-2008 09:27 PM 發表

依?archer要召喚架?
點解saber長註既?
見佢響主角屋企行行企企…

其實就系圣杯之戰開始時召喚,之后就會一直係度,直至被其他servant KO先至消失
因為saber勁,所以咪好似長駐咁咯:34:
另一個實情系士郎魔力弱,唔可以使saber隱身嗟:45:
其實archer都系阿rin屋企長駐架,不過阿rin魔力強,可以讓archer透明隱身。。。

D servant隱身有助于servant自己節省魔力架。
可能敘述有錯,因為睇咗都幾耐,有d唔記得了,望其他大大指正:78:
原帖由 passerby 於 4-9-2008 11:01 AM 發表

其實就系圣杯之戰開始時召喚,之后就會一直係度,直至被其他servant KO先至消失
因為saber勁,所以咪好似長駐咁咯:34:
另一個實情系士郎魔力弱,唔可以使saber隱身嗟:45:
其實archer都系阿rin屋企長駐架,不 ...

咁係咪即係召喚一次就唔駛再召架?
原帖由 nakeman 於 4-9-2008 11:40 AM 發表

咁係咪即係召喚一次就唔駛再召架?

bingo!
原帖由 passerby 於 4-9-2008 01:52 PM 發表

bingo!

扯…
等我仲以為整左張名場面添…
原來出一次咁多喳…:56: