Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 martinyeah 於 30-8-2008 06:16 AM 發表

THZ^^ 不過聽你咁講....都無我想要ga野!!!都係唔洗去啦!!!!我到現家都未打燒買限定ga 念頭.....:x

唔係好多野賣喳,唔岩真係唔好去,車費好貴…
不過我放工只係搭多一程車,只要買平過十蚊就可以回本(額外車資)所以都去逛一下^~^
同一個老豆系列
figma 遠板/柊

體諒下,神姬無新野,貼d hot少少既野沖喜一下。

原帖由 roundbun 於 29-8-2008 10:52 PM 發表
...haa  too late, I've already glued her chest onto the body (since I don't like the half-naked outfit anyways).:67:

:56:
actually i find it quite interesting with the damaged uniform.  :DD
原帖由 nakeman 於 30-8-2008 10:31 AM 發表

唔係好多野賣喳,唔岩真係唔好去,車費好貴…
不過我放工只係搭多一程車,只要買平過十蚊就可以回本(額外車資)所以都去逛一下^~^

呢度我都經常去,有需要可以幫有興趣既大大留意下價錢,希望可以幫到大家慳D車錢!

nakeman 同 maetinyeah 兄通常係邊區買嘢多? 除神姬外,主攻咩嘢玩具?
原帖由 Sapphire 於 29-8-2008 06:31 PM 發表

離開香港幾日,點解D神姬會平咗咁多........................:44:
如果nakeman 大大揾到個地步請單聲有乜款......................:64:

Sapphire 兄神姬中毒情況如何? 有邊款神姬還未入手? 除特別版外,會唔會儲齊已出既神姬?

THX!
原帖由 Sapphire 於 29-8-2008 06:35 PM 發表
又Post 吓相...........

ht ...

大大D相用咩SOFTWARE 執?

THX!
原帖由 toyspot 於 30-8-2008 08:42 PM 發表

呢度我都經常去,有需要可以幫有興趣既大大留意下價錢,希望可以幫到大家慳D車錢!

nakeman 同 maetinyeah 兄通常係邊區買嘢多? 除神姬外,主攻咩嘢玩具?

好呀,kwai chun靠你喇:71:
我集中旺角一帶及淘大一帶,
主攻…無喎,咩都玩,價錢岩就買。係無玩12",太貴,唔敢玩。
原帖由 nakeman 於 30-8-2008 11:25 PM 發表

好呀,kwai chun靠你喇:71:
我集中旺角一帶及淘大一帶,
主攻…無喎,咩都玩,價錢岩就買。係無玩12",太貴,唔敢玩。

唔駛客氣!:(
原帖由 toyspot 於 30-8-2008 08:46 PM 發表

Sapphire 兄神姬中毒情況如何? 有邊款神姬還未入手? 除特別版外,會唔會儲齊已出既神姬?

THX!

多謝關心!細佬我的中毒情況,隋
原帖由 toyspot 於 30-8-2008 08:48 PM 發表

大大D相用咩SOFTWARE 執?

THX!

用Adobe Photoshop elements, 不過都係係咁兒執吓...................................:51:
原帖由 nakeman 於 30-8-2008 02:17 AM 發表
葵涌廣場 G/F 特賣場,快d去,貨唔多。

Thanks for the info... will try try if my wife grants me a trip. :76:
原帖由 Sapphire 於 31-8-2008 01:31 AM 發表

多謝關心!細佬我的中毒情況,隋着買入我所喜愛的神姬,現在以經大為改善............Thank :64:
不過我唔係款款都啱,貓.狗.花.種.建築子都無買到..........留返D位同Quota 比之後出果D神姬同其他玩具 ...

態度正確,不要為儲而儲,只買心頭好就ok了。
原帖由 nakeman 於 30-8-2008 04:22 PM 發表

:56:
actually i find it quite interesting with the damaged uniform.  :DD

well it depends, honestly, i like the way that her worn-out skirt looks, but not the upper part of the body loh... doesn't look "natural".. you know what I mean..
If it's the sexy type like Yoko, then I'd feel much better about it.
原帖由 roundbun 於 31-8-2008 01:46 AM 發表
Thanks for the info... will try try if my wife grants me a trip. :76:

我星期5去,見淨不足5套(5藍4紅),good luck
原帖由 nakeman 於 30-8-2008 11:17 AM 發表
同一個老豆系列
figma 遠板/柊

體諒下,神姬無新野,貼d hot少少既野沖喜一下。
?imgmax=512

http://lh6.ggpht.com/kk. ...

睇到凜呢個pose 真好搞野下 :76:

不過其實lucky star的動畫頭十幾集的確好悶 但(好似...)之後
換左監製之後 好睇左好多的:34: