Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 ckpole 於 29-8-2008 01:54 AM 發表

佢應該係指葵涌廣場的特賣場吧...........:(
不過聽講個到古泉都只係賣10x 搞到我都有d興趣想入返隻:58:

咁特賣場地址丫唔該…我試過搵好難搵…:handshake:
原帖由 nakeman 於 29-8-2008 08:12 AM 發表

咁特賣場地址丫唔該…我試過搵好難搵…:handshake:

間鋪7月尾/8月頭 搬左, 但仍在葵廣G/F, 見到TD D 大大 講果間85折玩具鋪再行前幾步就見!
EXACT ADDRESS 要CHECK 下! 請等等!
原帖由 toyspot 於 29-8-2008 03:02 PM 發表

間鋪7月尾/8月頭 搬左, 但仍在葵廣G/F, 見到TD D 大大 講果間85折玩具鋪再行前幾步就見!
EXACT ADDRESS 要CHECK 下! 請等等!

心急中…
希望放工前知道地址…謝謝:handshake:
原帖由 faustus 於 27-8-2008 10:08 PM 發表

今日先見到紅藍甲低到1字頭:Q
差d掃埋返去超合體:unhappy:

離開香港幾日,點解D神姬會平咗咁多........................:44:
如果nakeman 大大揾到個地步請單聲有乜款......................:64:
又Post 吓相...........

原帖由 nakeman 於 29-8-2008 03:49 PM 發表

心急中…
希望放工前知道地址…謝謝:handshake:

check 左啦!
address: 係 G/F A71a
就到時間,可以同大大一齊去,唔駛搵!:34:
原帖由 toyspot 於 29-8-2008 10:28 PM 發表
就到時間,可以同大大一齊去,唔駛搵!:34:

太遲喇…
我已經自已搵左喇…^~^
不過都多謝提點。

好多人揀野呀,不過我無買神姬喇,雖然平,但未至跳樓,
不想重複入這一套。

我只入了新的figma,及shcmp 綠渣,同乳罩船一樣價,但我唔鐘意乳罩船,所以幫襯特賣店好過。
下次再有好野記得匯報一下,謝謝。:71:
原帖由 Sapphire 於 29-8-2008 06:31 PM 發表

離開香港幾日,點解D神姬會平咗咁多.............
如果nakeman 大大揾到個地步請單聲有乜款.............

搵到喇,呢次易搵好多,因為搬左鋪。
門號同toyspot大大講既一樣,d野都俾旺角平10~30,買多幾樣野真係車錢都賺番。
如果有興趣就快d去掃神姬喇,兩只加埋唔駛400。仲有d figma都好好價,大約5算,老板好野:71:
MG condom 2.0 賣5算多20蚊左右,好價,不過我唔買住,
因為岩岩先素組完unicorn,好倦。
可惜全場無合金賣,呢樣好失望。
續:
講漏左,神姬只有第9彈,低過5算。
原帖由 nakeman 於 29-8-2008 10:45 PM 發表

門號同toyspot大大講既一樣,d野都俾旺角平10~30,買多幾樣野真係車錢都賺番。
如果有興趣就快d去掃神姬喇,兩只加埋唔駛400。仲有d figma都好好價,大約5算,老板好野:71 ...

Which place are you referring to???  please pm me :72:
原帖由 nakeman 於 27-8-2008 12:45 AM 發表

btw, i dun mean to stick the parts together. just point a little AA on the joint to minimize the gap inbetween. dont assemble them b4 the AA get dry.

...haa  too late, I've already glued her chest onto the body (since I don't like the half-naked outfit anyways).:67:
原帖由 nakeman 於 29-8-2008 10:45 PM 發表

如果有興趣就快d去掃神姬喇,兩只加埋唔駛400。仲有d figma都好好價,大約5算,老板好野:71 ...

其實都有合金,不過新出好快就賣晒!

合金價格方面,不算十分吸引!
原帖由 roundbun 於 29-8-2008 10:51 PM 發表

Which place are you referring to???  please pm me :72:
葵涌廣場 G/F 特賣場,快d去,貨唔多。
原帖由 nakeman 於 2008-8-29 10:48 PM 發表
續:
講漏左,神姬只有第9彈,低過5算。

THZ^^ 不過聽你咁講....都無我想要ga野!!!都係唔洗去啦!!!!我到現家都未打燒買限定ga 念頭.....:x