Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

請問各位知唔知除左拍賣之外邊到重有人魚型神姬 ,
最好係九龍區
kelvinlow 發表於 6-5-2010 11:44 PM

而家似乎有D難度~基本上舊型既除左YAHOO BID都比較少見~:78:
請問各位知唔知除左拍賣之外邊到重有人魚型神姬 ,
最好係九龍區
kelvinlow 發表於 6-5-2010 11:44 PM

如果不怕等待的話可以試試等到動漫展.
某舖最近兩屆都推一大堆特價神姬, 去年就有1魚的人魚了~(=w=.)
某舖最近兩屆都推一大堆特價神姬, 去年就有1魚的人魚了~(=w=.)
手榴蛋包飯 發表於 7-5-2010 10:27 AM

今年去唔去好呢............?如果到時有比sogo更平既可能又會動搖..............:44:
今年去唔去好呢............?如果到時有比sogo更平既可能又會動搖..............
deaiglex 發表於 7-5-2010 10:30 AM

去啦
我同你去:DD
去啦
我同你去
華夢 發表於 7-5-2010 11:27 AM

你甘夜~:DD
今年去唔去好呢............?如果到時有比sogo更平既可能又會動搖..............
deaiglex 發表於 7-5-2010 10:30 AM

會有比蘇go更便宜嗎...?:(
如果今次蝙蝠和蠍子也售魚2草就perfect了!
......2魚也可以喔?:shiny:
會有比蘇go更便宜嗎...?
如果今次蝙蝠和蠍子也售魚2草就perfect了!
......2魚也可以喔?
手榴蛋包飯 發表於 7-5-2010 11:49 AM

其實係比個理由自己入JE.............:44:
手榴蛋包飯 發表於 7-5-2010 10:27 AM

上年第一日就去左,點知見唔到有特價神姬:50: ,返到屋企上網一睇就知自己走哂寶:70: ,
結果最後一日先得閒去多次,岩既只係得返藍色甲蟲個款神姬:56:
上年第一日就去左,點知見唔到有特價神姬 ,返到屋企上網一睇就知自己走哂寶 ,
結果最後一日先得閒 ...
kelvinlow 發表於 7-5-2010 01:35 PM

那舖當時是一日新上架一款"當日限定"的...其實店家沒這個意思, 但當時每日的確有一款神姬會即日被掃清, 例如第二日的藍車...

(c hing你的頭像...:()
那舖當時是一日新上架一款"當日限定"的...其實店家沒這個意思, 但當時每日的確有一款神姬會即日被掃清, ...
手榴蛋包飯 發表於 7-5-2010 03:39 PM

唯有今年醒目d la:80:
(頭像只係一時無聊之作,你都可以試下:36: )
唯有今年醒目d la
(頭像只係一時無聊之作,你都可以試下 )
kelvinlow 發表於 8-5-2010 07:47 PM

上年都已經唔容易.......今年要既話要更加集中先得.......:67:
頭像被屏蔽
請問邊道還有蠍子出售??
最新港聞 發表於 9-5-2010 02:21 PM

現在除了YAHOO BID應該比較難找到了~:78:
請問邊道還有蠍子出售??
最新港聞 發表於 9-5-2010 02:21 PM

我都找緊......
淘X拍賣 OR 露X拍賣都有
BUT 貴及要運費......
我上年都用一條紅衫魚換左一條人魚返屋企@@ (我記得我係第一日去的)
真係好低, 我都建議如果對神姬有興趣又想執下平貨的可以去一下