Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

對學生而言只會是個破產之道呀~
deaiglex 發表於 5-5-2010 02:06 PM

即使是否學生, 走上神姬道也是修羅之道...:44:
新款式有新gimmick當然讓人高興, 但價格也跟著提高...會有下調的一日嗎?
對學生而言只會是個破產之道呀~
deaiglex 發表於 5-5-2010 02:06 PM

神姬之道乃是一條不歸之路
要有所準備
我係肥趣一次過入6對+3EX時已經準備好!!
要有所準備
tommy2leung 發表於 5-5-2010 02:17 PM

大大那時要搬動那麼多一定很辛苦了...:78:
即使是否學生, 走上神姬道也是修羅之道...
新款式有新gimmick當然讓人高興, 但價格也跟著提高...會 ...
手榴蛋包飯 發表於 5-5-2010 02:09 PM

沒了代理只會更高吧......?:44:
要有所準備
tommy2leung 發表於 5-5-2010 02:17 PM

還有最多3000可用資金~點都夠支持到輕5+6呱~:44:
大大那時要搬動那麼多一定很辛苦了...
手榴蛋包飯 發表於 5-5-2010 02:24 PM

燃燒你的愛吧~~~~~~~~~~:*

好了~影開相再拍夢魔~~~~~~~:shy:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
大大那時要搬動那麼多一定很辛苦了...
手榴蛋包飯 發表於 5-5-2010 02:24 PM

只要有愛一點也不辛苦!!!!:34:
好了~影開相再拍夢魔~~~~~~~
deaiglex 發表於 5-5-2010 02:41 PM

呵呵...:)
各位有冇試過隻神姬display一段時間後,會出油同"痴立立"既情況?
~隻啡色炮擊神姬就係咁,搞到唔係好敢放出黎 要入盒,
求解決方法~謝謝~~
各位有冇試過隻神姬display一段時間後,會出油同"痴立立"既情況?
~隻啡色炮擊神姬就係咁,搞到唔係好敢放出黎 ...
Toys 發表於 6-5-2010 12:39 AM

聽講解決方法係幫佢地沖涼~用香蕉水好似可以接近一了百了~不過又聽過再上色+保護漆
都可以解決呢個問題~:78:
~隻啡色炮擊神姬就係咁,搞到唔係好敢放出黎 ...
Toys 發表於 6-5-2010 12:39 AM

是因為燈光長期直接照射? 還是擺放地方不夠通爽?
請問各位知唔知除左拍賣之外邊到重有人魚型神姬:64: ,
最好係九龍區:64:
已經擺在係display櫃外,都幾通爽,但都出現呢個情況~~
咩叫香蕉水? 係咪用呢d水黎成個浸落去 再拎上黎索乾水就ok?
thx~
已經擺在係display櫃外,都幾通爽,但都出現呢個情況~~
咩叫香蕉水? 係咪用呢d水黎成個浸落去 再拎上黎索乾水 ...
Toys 發表於 7-5-2010 01:30 AM

我都係聽番黎而且唔敢試~:44:
不過有的人通常一買番黎都會「沖涼」先開始玩~:78:
不過都開始出油仲吹風我怕會咬塵................:67: