Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

終於收倒SMS叫我去拎
但又要星期五先去倒拎呀:59:
:79:
終於收倒SMS叫我去拎
但又要星期五先去倒拎呀
tommy2leung 發表於 2-5-2010 06:38 PM

恭喜~?:78:
回復 2746# tommy2leung

等待的期間會令你更對她們有愛:78:
回復 2748# 手榴蛋包飯

我對神姬己經夠多愛 LA
再多D就要比埋張床佢地嫁LA:60:
連2隻女武神都未找到位放:31:
之後果D都唔知放邊, 女武神妺, 天使惡魔......:70:
回復 2749# tommy2leung

如果放棄雙入及辣手摧盒的話理應會騰出空間來的...:36:
回復 2750# 手榴蛋包飯

這個我辦不到......:79:
神姬要一雙才好玩......:71:
Box Art 咁正,我唔忍心......:cool:
回復  手榴蛋包飯

這個我辦不到......
神姬要一雙才好玩......
Box Art 咁正,我唔忍心......: ...
tommy2leung 發表於 3-5-2010 06:05 AM

若果只因為box art的話就好辦了. 乾脆把蓋子剪下來吧!:36:
若果只因為box art的話就好辦了. 乾脆把蓋子剪下來吧!
手榴蛋包飯 發表於 3-5-2010 10:37 AM

又可以將裡面d膠拆出黎再壓平個盒~:he:
又可以將裡面d膠拆出黎再壓平個盒~
deaiglex 發表於 3-5-2010 10:43 AM

:cool:如果我屋企能全部放出來 Display 我都會張重複果D壓平個盒......
BUT 我根本一隻都 Display 唔倒, 始終老媽都唔太鐘意D女性figure.
我淨係可以放隻 OP+Jet Fire 合體出黎......
如果我屋企能全部放出來 Display 我都會張重複果D壓平個盒......
BUT 我根本一隻都 Display 唔倒 ...
tommy2leung 發表於 3-5-2010 04:24 PM

始終老媽都唔太鐘意D女性figure~?:67:
呀生~這相當簡單~你買多D無錢買布既猛男玩具/FIGURE~甘令堂母上應該唔會阻止你玩神姬啦~:he:
如果我屋企能全部放出來 Display 我都會張重複果D壓平個盒......
BUT 我根本一隻都 Display 唔倒 ...
tommy2leung 發表於 3-5-2010 04:24 PM

其實我也有同樣問題, 只是因為家中有人把男角figma放在客廳, 我可以搭單把我的女兒們也放在一起XD

本想建議c hing把她們放在玻璃櫃並在玻璃貼上海報遮蓋, 但c hing人數眾多...
還是把她們的零件用密實袋裝好, 神姬本體用啪啪紙包裹, 放在大膠箱吧!
:78:
始終老媽都唔太鐘意D女性figure~?
呀生~這相當簡單~你買多D無錢買布既猛男玩具/FIGURE~甘令堂母上應 ...
deaiglex 發表於 3-5-2010 04:31 PM

Godd Idea!!
BUT "買多D無錢買布既猛男玩具/FIGURE" 我不如買多對神姬......
Godd Idea!!
BUT "買多D無錢買布既猛男玩具/FIGURE" 我不如買多對神姬......
tommy2leung 發表於 3-5-2010 05:14 PM

你自己衡量啦~作為煙幕既猛男作戰~:he:
回復 2758# deaiglex

那麼, 放一隻12"的戰狼300就夠了.:)
回復  deaiglex

那麼, 放一隻12"的戰狼300就夠了.
手榴蛋包飯 發表於 3-5-2010 05:27 PM

要放都放 Ironman Mk VI + War Machine 啦