Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 喺facebook放野, d人排價排到好似要送俾佢係咩心理?

………………………………………………:(
放野,如果講價,咩都唔洗講,一定比第二,三個唔講價的人。其實件野唔冷門,價合理,實會有D唔會講價的人
G3X 發表於 6-10-2017 09:17 AM
放野,如果講價,咩都唔洗講,一定比第二,三個唔講價的人。其實件野唔冷門,價合理,實會有D唔會講價的人 ...

就係好多pk,男人老狗, 似女人,
好L婆媽講價,
有時問埋on L 9問題,吾知答吾答好:(
G3X 發表於 6-10-2017 09:17 AM
放野,如果講價,咩都唔洗講,一定比第二,三個唔講價的人。其實件野唔冷門,價合理,實會有D唔會講價的人 ...

不過FB咁多買賣GROUP, 個個都要申請至睇到內容.

要喺咁多GROUP入面既洗版陣中遇到正常人, 真係亂槍打鳥.
曾經試過有條友自己早咗十幾咁分鐘,係咁吹我快d到仲要黑面! 有d人真係有冇禮貌!
小堅 發表於 19-9-2017 01:06 PM
根本就唔關咩平台事,係人既問題...
唔通Y拍就冇遇到D咁既人??? 玩Y拍咁耐,出到黎壓價既一樣大有人在...
...

講真, 買賣得多就真係唔會上心(定叫睇化左?)
你唔買/賣, 我只係想你盡快通知聲等我去搵下一家
martinnitram 發表於 6-10-2017 04:49 PM
講真, 買賣得多就真係唔會上心(定叫睇化左?)
你唔買/賣, 我只係想你盡快通知聲等我去搵下一家 ...

不如你睇清楚樓主講乜先回...
完全唔明你講乜...
畀人排下價都咁上下...
咁不如唔好賣...