Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Comicave 1/12 Hulkbuster宣布延期

連ht都搞到一獲粥咁
真係唔睇好呢隻{:1_376:}
bigtomm 發表於 20-5-2017 08:06 AM
2百幾的level ! 太過份了~~  
除左夜騎龍騎, 其他shf riders我都係響一字頭才入呀 ~
自從小櫻黃在一個 ...

其實我又唔想下下等冧價才買, 不過我就真係好少會訂. 都係有現貨就買, 無就算. 最近的一次都係訂了HQ, 再上一次已經係injustice batman了. 都係早玩早享受, 早訂肯定有. 遲玩可能會平, 但都可能無晒貨.

不過我都同意好多時等耐d都會平, 有d star wars我本身唔玩, 但見2百都唔洗就買來玩下咁啦. 還好唔算咩都玩, 無幾可會買好多.
bigtomm 發表於 20-5-2017 09:06 AM
原來師兄沒有沉迷12寸道, 唔怪得啦~

係因為"真人一樣"四個字才入此道. 當時 那rider1 rider2標題史上 ...

M記Rider 只係入左black 1.5

KA39聽講已經算高質.

如果入了ht,真係無咩理由入mafex.

Mafex雖然評價差,丘偏偏出到hulkbuster,  而45都出得幾靚

mushroom 發表於 20-5-2017 01:20 PM
M記Rider 只係入左black 1.5

KA39聽講已經算高質.

我都有BLACK 1.5
是KA39前面綠色潛水個件高質. 料想不到39會跌WATT.
之後, 加左少少便能耐操, MK4特平就又斷手.
商人, 哼!

mafex廣告的sample幾似真人, 料想不到大貨嚇人.
jeffloh 發表於 20-5-2017 01:20 PM
其實我又唔想下下等冧價才買, 不過我就真係好少會訂. 都係有現貨就買, 無就算. 最近的一次都係訂了HQ, 再 ...

HQ是指人形景品?
我好少可見到hq冧啊! 倒升反而有. 現貨更周不時出現缺貨危機添~
HQ 最好都係訂.
bigtomm 發表於 21-5-2017 07:58 AM
HQ是指人形景品?
我好少可見到hq冧啊! 倒升反而有. 現貨更周不時出現缺貨危機添~
HQ 最好都係訂. ...

HQ即係harley quinn, 我之前訂了SHF的不過無訂mafex
我都準備後入MAFEX保平安:(
jeffloh 發表於 21-5-2017 08:14 PM
HQ即係harley quinn, 我之前訂了SHF的不過無訂mafex

有眼光 {:1_377:}
是唯一一個有古惑的HQ !
可惜我比人走貨:die:知得太遲, 追都無得追~
點解唔再販呀 :63:
bigtomm 發表於 22-5-2017 05:09 AM
有眼光
可惜我比人走貨知得太遲, 追都無得追~

呢隻好神奇,炒起後無貨。但我印象中賣左無耐就無貨。

mushroom 發表於 23-5-2017 12:05 AM
呢隻好神奇,炒起後無貨。但我印象中賣左無耐就無貨。

shf呢只係聖誕前出, 1月 頭兩周都還有, 仲要有舖賣得比孤仔訂價平幾十. 激死我喇! 點解我唔買
多隻呢~ 嗚呼
bigtomm 發表於 23-5-2017 08:59 AM
shf呢只係聖誕前出, 1月 頭兩周都還有, 仲要有舖賣得比孤仔訂價平幾十. 激死我喇! 點解我唔買
多隻呢~ 嗚 ...

有一隻已很不錯。

我已忘記訂價多少,但 我眼見盡是炒價
mushroom 發表於 23-5-2017 10:32 AM
有一隻已很不錯。

我已忘記訂價多少,但 我眼見盡是炒價

訂價孤仔蒸粉#^%, 七仔#%(
元旦後, 孤仔蒸粉炒價, 卻見雞旺有#%(, 現點更平#%)
bigtomm 發表於 23-5-2017 10:42 AM
訂價孤仔蒸粉#^%, 七仔#%(
元旦後, 孤仔蒸粉炒價, 卻見雞旺有#%(, 現點更平#%) ...

You mean Play imaginative die-cast(1/12 scale)?{:1_215:}
bigtomm 發表於 22-5-2017 05:09 AM
有眼光
可惜我比人走貨知得太遲, 追都無得追~

我都忘了點解會訂, 因我一向好少訂玩具. 好似因為朋友訂我順便訂晒咁. joker我見都有平, 不過我對佢真係無興趣. MAFEX HQ都唔錯, 不過我一隻就夠了.
Nashlam 發表於 23-5-2017 11:17 AM
You mean Play imaginative die-cast(1/12 scale)?

我地講緊shf hq的走勢{:1_209:}