Toysdaily 玩具日報

查看: 220812|回復: 354

[最新報價] 千值練 METAMOR-FORCE “BARI”ATION 超重神GRAVION (48# updated)

価格:46,224円(税込)
発売日:2018年08月

【サイズ】全長:約230mm
【素材】ABS、PVC、PA、POM、ダイキャスト

【セット内容一覧】
フィギュア本体
ゴッドグラヴィオン交換用手首×5種
グランカイザー交換用手首×1種
超重剣
グラヴィトンソード
グラヴィトンライフル×2
グラヴィティクレッセント用エフェクトパーツ

官圖 updated @48 (thx stonekeung01)
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... d=7860228&fromuid=5

==============================

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
是否學超獸咁呀,細細隻搵笨
I want GRAVION FINAL

希望唔好亂改原設定.....
Looking forward to the publication of more information. Thank you so much for sharing.

超合金魂没出超重神,那先买这个吧!
千值呢輪想我大出血,隻隻中。
又METAMOR-FORCE ? 希望今次唔係再比果個肥仔設計啦, 因為佢出過既幾隻都係要設計都有d易爛既位
同一模再出黑色就是sigma, 賣得好的話再出後繼機(名字好像是Sol Gravion?)
這就可以大合體了
ken0011 發表於 19-2-2017 01:26 PM
同一模再出黑色就是sigma, 賣得好的話再出後繼機(名字好像是Sol Gravion?)
這就可以大合體了

大合體?首先你要等佢出齊之前第一隻未爛

千值爛你估佢浪得虚名
我那只沒爛,等大合體:p
k_dash 發表於 19-2-2017 11:18 AM
希望唔好亂改原定.....

哈哈。超重神原本就係大張正己,知嗎?
wing55699 發表於 19-2-2017 03:24 PM
哈哈。超重神原本就係大張正己,知嗎?

我當然知道, 但功夫漢大張當年都有參與過作畫, 結果......
應該是千值練的想法,走原本的合金玩具造型路線⋯⋯⋯不然斷空我大張修的很好
lydiamomo0903 發表於 19-2-2017 03:55 PM
應該是千值練的想法,走原本的合金玩具造型路線⋯⋯⋯不然斷空我大張修的很好

改得好睇其實無乜所謂, 改完無咗原作的風格就唔太好, 所以我只係話唔好亂改.....