Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2017年7月「METAL BUILD」00 GUNDAM SEVEN SWORD / G (官圖P5)

METAL BUILD
Фйюレみヮ⑦ФуЙй⑦ЛみЭ/G

発売日:2017年7月予定

фみロみ希望小売価格:20,520円(税8%込)

【商品仕様】
全高:約180㎜ 材質:ABS、PVC、ФユワцЗЬ製

【ЙЧЬ内容】
本体、交換用手首左右各4種、GNжみуДみмю×2、
жみу刃×2、GNЛみЭII①⑦ヲ、 GNЛみЭIIЁъみЬ、
Жъユ⑦ЬヲэЧк、③ユчみ、GNдЗУみЛみЭII、
GNロУみю×2、 GNЛみЭIIйьЗУみ、
肩Жъユ⑦Ь左右、交換用GNЭьユ⑧、GNЛみЭII×2、
交換用膝еみШ×2、ЫュЗкяユ用台座一式、武器用台座一式

http://tamashii.jp/special/metalbuild/sevensword/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
百鬼咁夜行 發表於 23-2-2017 08:21 PM
睇住大陸咁狠出老番,笨大依家一於同佢死過。OOt(MB), Gundam Wing (GFF x MB)模都未有笨大就已經話出 ...

根本冇得打, 離地價~
Seven Swords - 型
聰聰 發表於 27-2-2017 12:37 AM
究竟呢隻MB同舊果隻MB有咩重點分別?  如果有之前果隻,唔知買唔買呢隻好呢?各師兄有冇些意見提點小弟?{:1 ...

Gun, 如果有之前果隻,買! bcoz the previous one is lossy now....
睇住大陸咁狠出老番,笨大依家一於同佢死過。OOt(MB), Gundam Wing (GFF x MB)模都未有笨大就已經話出 ...

Wing被Bandai hobby HiRes截糊.... 相信collector部(GFF x MB)  已玩完:26:
luciferdark 發表於 23-2-2017 09:38 PM
"係呢, MC正一再生父母, 要拜添啦, 買咩鬼BANDAI正版啊"

回番TOPIC, 同意真係放魂SHOP好過, 至少無咁煩 ...

同意,我一直以來都認為D hit貨 放魂SHOP好過....

我覺得都有得打下,有啲要求又有得選擇ge更係選正版。

至於價錢ge野,D人成日用老翻價去比....無言
takeshi 發表於 27-2-2017 11:48 AM
同意,我一直以來都認為D hit貨 放魂SHOP好過....

我諗笨大點都俾d生意俾玩具舖既。Hit product 留晒俾自已,我係玩具舖一定炸晒佢形。

OO既trans am 已經預左冇得賣,連普通色舖頭都冇得拎,玩串左個party 就有排拆番掂。
把槍係連GN劍,點解唔改名做Eight Swords?
tonyakc 發表於 27-2-2017 01:22 PM
把槍係連GN劍,點解唔改名做Eight Swords?

也許因為 7Sword 的 7 所代表的
是一種概念 而不是一個數字:78:
Gundam@EFSF 發表於 27-2-2017 11:26 AM
Wing被Bandai hobby HiRes截糊.... 相信collector部(GFF x MB)  已玩完

Ohh, confirmed HiRes 出 Wing?

或者同Hobby部傾掂數,Collector部拎到UC機黎出MB呢(之前好似有果個投票活動,叫人選出邊隻UC Gundam出MB).

點都好,兩條business lines 打生打死,我地得益。
photo from 海老川兼武 twitter
METALBUILD 00ガンダムセブンソード/G特設ページが公開されましたが、GNソードⅡブラスターにはまだちょっとした隠しギミックがあったりします…今後の発表をお楽しみに♪(※写真は商品2個分使ったお遊び形態です)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢隻係好靚,但個價細佬買唔起.......:unhappy:
写真ゾ商品2個分使ゲギれ遊ヂ形態ザエ

很重要所以要說三次
幾時開訂呀? 魂shop會有得訂嗎? 定係要出面訂呀?