Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2017年7月「METAL BUILD」00 GUNDAM SEVEN SWORD / G (官圖P5)

訂到先算喇!:78:
kelvinormal90 發表於 17-2-2017 12:54 AM
陰工
幾時到 三紅 00R

呢個就真係冇乜機會喇...
kinis 發表於 23-2-2017 03:12 PM
冷靜D, 唔係限定就唔使擔心, 太大反應一陣又俾袋你扣貨自己炒架喇

魂限反而可能港魂買到,大貨反而訂唔到又扣貨又炒起又俾哂自己友!大貨你反而買不到應該價值!隨時笨大產量小來提升市場價格,所以大貨其實仲擔心!!
GP-09 發表於 23-2-2017 04:52 PM
呢個就真係冇乜機會喇...

睇住大陸咁狠出老番,笨大依家一於同佢死過。OOt(MB), Gundam Wing (GFF x MB)模都未有笨大就已經話出,睇黎真係“好認真”咁睇住大陸老番黎打。

番出個OOR Trans Am 都不出奇呢。
如果無MC , 就不會有再版! :handshake:
"係呢, MC正一再生父母, 要拜添啦, 買咩鬼BANDAI正版啊"

回番TOPIC, 同意真係放魂SHOP好過, 至少無咁煩。
同之前果啲新版一樣改變咗小小拉花
我猜全新MB作品依照B社的個性
應該是會在即將要OPEN的魂展公佈...
這個WF展弄個7劍再販打打老翻剛剛好{:1_214:}
訂左都怕CUT 代理咁鍾意收埋慢慢賣:$
Modified using MG sword long time ago.

http://tamashii.jp/special/pickup/00_10th/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

:handshake: 極之期待它的再版......
pkric 發表於 23-2-2017 09:01 PM
如果無MC , 就不會有再版!

本來是200%期待,但已經玩緊MC:!
究竟呢隻MB同舊果隻MB有咩重點分別?  如果有之前果隻,唔知買唔買呢隻好呢?各師兄有冇些意見提點小弟?{:1_215:}