Toysdaily 玩具日報

查看: 105701|回復: 137

[最新報價] 2017年7月「METAL BUILD」00 GUNDAM SEVEN SWORD / G (官圖P5)

Akiba Showroom 展出

其他展品

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
頭像被屏蔽
唔知係武器包定好似命運咁改版重出
如果係改版重出就正
可以同炒家講88
魂商店要來了嗎?

水貼都改了

太棒啦
參考出展咋喎?
即係
再販?
加多武器加改貼?
終於變相再版了:handshake:

參考作品作用係放風試水溫
不過MB系列來講, 九成會再販了, 魂SHOP見。
不過就算正價都好, 都有班"人"會話寧願玩老翻:38:
等睇mb大戰mc..............................................
再販係好事
但有個講法係當年MG跟把新槍劍係因為要同MB分開賣點
而家MB再出埋把槍,咁MG就真係得返模型發燒友去改裝用
不過已有MG,除非有多D新賣點,如果唔係呢隻MG都係PASS:78:
題外話,我基乎連上隻魂SHOP MB 00R都想放
感覺EXIA比佢好玩
http://tamashii.jp/akiba_sr/?p=4653

本帖子中包含更多資源

x
老文 發表於 16-2-2017 02:29 PM
等睇mb大戰mc..............................................

未買MC會買MB,買左MC未買武器會想想MB,但買左MC定埋武器,呢隻就無咩吸引力。
馬仔 發表於 16-2-2017 04:50 PM
未買MC會買MB,買左MC未買武器會想想MB,但買左MC定埋武器,呢隻就無咩吸引力。

我有定..mc武器 ,都會再買 MB , MB 支砲靚好多。 MC 就拎來粗玩。
馬仔 發表於 16-2-2017 04:50 PM

大陸老有2手市場嗎?

好多人玩玩具玩兩下又會放番出去
我試過用MG支槍玩過:x

本帖子中包含更多資源

x
已有MB OOR; 我就係知無可能後追到癲價的MB7劍固後追了MG

依家佢出真係15/16;

大陸的MC7劍可能好多人買來止渴真係唔見邊度有; 正考慮買MC OOR作粗用