Toysdaily 玩具日報

查看: 18502|回復: 53

[分享討論] GX-71 中左sad 貨

GX-71 行貨隻黃獅有部份裂左,可以點好?可以直接搵代理,定要經舖頭上代理?謝謝!

似花,唔多似裂,找代理應該3個月至一年會幫你睇睇,算啦,當自己黑仔。
如果唔太明顯就算啦.....真係拎唻拎去麻煩呀.........
因為太重風險,所以唔係大瀉都唔會博!
馬仔 發表於 9-1-2017 07:20 AM
似花,唔多似裂,找代理應該3個月至一年會幫你睇睇,算啦,當自己黑仔。

搵代理原來要等咁耐!?!?!?:@
Just a little skretch, I suggest you better forget it !
這件只是二千蚊的玩具。。。唔係二十萬、二百萬的藝術品,你嗰個位少事啦、又唔明顯,forget it,開開心心玩啦。:)
chuboy 發表於 9-1-2017 10:55 PM
搵代理原來要等咁耐!?!?!?

香港代理好好做架
咩都唔洗做
大家縱容代理令服務有等如無,所以逆來順受。

多謝大家o既意見! 我打左去超X玩具,佢叫我帶隻黃獅俾佢睇下先
mygranzon 發表於 10-1-2017 11:21 PM
多謝大家o既意見! 我打左去超X玩具,佢叫我帶隻黃獅俾佢睇下先

佢會幫你攪嗎? 結果如何? :handshake:
馬仔 發表於 9-1-2017 07:20 AM

it's a deep crack. should get replacement from Shop. Shop will contact supplier and send replacement.

看到網友上傳的,你應該會好過些....

papaya 發表於 12-1-2017 12:53 PM
it's a deep crack. should get replacement from Shop. Shop will contact supplier and send replaceme ...

我從相見到是表面刮傷, 如果是裂應該左右分開, 裂開位置應該直望到底,才稱為裂.

你個CASE 藍卷中間都是紅色, 証明只係表面刮傷.

希望你可以換到啦, 不過..................機會很微.:cool:
表面小花算係小事啦. 我隻黑獅左肩關節 lock 唔死, 大合體後由於左邊加上綠獅重量, 黑獅左肩合唔埋, 有好大條 gap.