Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] (圖修好)【2017年初 三連發 其之二】超合金魂 GX-71百獸王 Golion 萬衆期待新入

support for your posting.  Big thanks - master
我還未入,等跌價先!:77:
好貼真系要支持下,最中意最後的東映~~~~~~~:handshake:

日版才是最原汁原味~~~:handshake:
羡慕羡慕羡慕!:p:p
真的很喜歡樓主的分享,謝謝
支持,我還等好價中.............!!
老文 發表於 12-1-2017 11:05 AM
真的很喜歡樓主的分享,謝謝

謝支持~~~~~                  
馬仔 發表於 12-1-2017 12:37 PM
支持,我還等好價中.............!!

謝支持~~~馬兄有其他野玩,唔急啦~
GOOD POST!!  期待更多好圖
支持正POST............Gazza兄冇咩愛都入............我有愛仲等緊好價呀.............:help:
tolete 發表於 10-1-2017 10:09 PM
我還未入,等跌價先!

Tolete兄冇性趣,唔使急,急唔來:p
小小玩具迷 發表於 10-1-2017 10:19 PM
好貼真系要支持下,最中意最後的東映~~~~~~~

日版才是最原汁原味~~~

係啊,我都係like日系,對美系不舉:he:
ray文 發表於 16-1-2017 05:02 PM
支持正POST............Gazza兄冇咩愛都入............我有愛仲等緊好價呀.............

文兄仲有大把野未開,快d復出寫多d真實報告sharing,好過睇d人冇買齋up批鬥post:x。
仲等緊好價 X 3 !!!:shy::shy::shy:
gazza1211 發表於 16-1-2017 07:19 PM
文兄仲有大把野未開,快d復出寫多d真實報告sharing,好過睇d人冇買齋up批鬥post。

我都希望有時間可以出返多POST.............不過近排真係收左手, 入少左好多野喇..........:78: