Toysdaily 玩具日報

樓主: frankiechun

[詢問] 百獸王是否不會再返貨?

我自己已入,某店$18xx入手,是我心目價錢,但並不是特別好玩或型仔,只可以講合格有餘,絕對唔係什麼超高質素貨品,無大愛一定要等。
18xx 叫好價,D谷賣到23--;25xx....開過都21xx...short short 地
roothead88 發表於 13-2-2017 03:29 PM
喺某拍賣網搵到資料,尋日去佢皆旺門市入咗隻日版,差唔多26魚
過年前諗住去日本入貨,點 ...

香港農曆新年前少少 , 係日本玩具店有一盒好似要港幣$2400
日本見到百貨公司 30024 Yen (已連稅) , 但sold out. 勁想問佢display賣唔賣...
之後返黎買左港版$2050

8and 發表於 28-2-2017 02:19 AM
香港農曆新年前少少 , 係日本玩具店有一盒好似要港幣$2400
日本見到百貨公司 30024 Yen (已連稅) , 但so ...

新品炒起響日本都一樣,當年隻神獅子,一出之後5日我響日本全部賣曬,百貨公司都無,響大板玩具店已經炒過2萬日元。不過都好,因為咁樣我而家一隻都無買神黃金。
8and 發表於 28-2-2017 02:19 AM
日本見到百貨公司 30024 Yen (已連稅) , 但sold ...

師兄邊度買, 我都想入返隻
keane813 發表於 6-3-2017 08:46 PM
師兄邊度買, 我都想入返隻

網上拍賣買
昨日去現時點,有間show左BU隻黑色百獸,上色我覺得一般,話3月底出。
等緊再版中。。。。。。。。