Toysdaily 玩具日報

樓主: frankiechun

[詢問] 百獸王是否不會再返貨?

皆旺信和都21xx,見到冇買
好似返了貨!旺角有否較抵買的,請教師兄!

擺明個個等亞版平幾舊, 即是好多人都準備買只係等下, 咁商舖又點會減咁多, 由得D人等極都等唔到跌價照買
有Ching報料, 米青粉已返亞版貨, 賣21魚xx, 大家再等大貨吧! :78:
可變戰士 發表於 11-1-2017 11:41 AM
有Ching報料, 米青粉已返亞版貨, 賣21魚xx, 大家再等大貨吧!

亞版貨, 賣21魚xx?????

仲貴過行................:angry::no::*:blame::cool::ice:
馬仔 發表於 11-1-2017 02:03 PM
亞版貨, 賣21魚xx?????

仲貴過行................

若果果位ching報導熟實,亞版應該起碼平行版一百至百幾蚊,正路唔會同行版差唔多價! :67:
肯定會有貨返的,放心
日元咁平, 肯定有平貨, 如果鋪頭手緊想吐現, 我估農曆年前減; 一係就搏人消費意慾高, 農曆年後減, 講真如果跌一 round 去到 18 魚, 應該銷量即時急升, 只是睇邊間肯帶頭
慢慢等, 呢隻一 D 都唔急, 最多唔買之麻:p
早買又開心!

但有時最後執到平野, 見到之前買貴好多的師兄,
內心又真係有一種講不出的開心{:1_374:}

Agree !!!  發表於 13-1-2017 01:54 PM
出街有無三+曰?訂客取晒貨未?
亞洲版下星期!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lostintv 發表於 12-1-2017 12:42 PM
早買又開心!

但有時最後執到平野, 見到之前買貴好多的師兄,

我好認同你既感受。:handshake:
我有四舊水膠版,合金魂版我可以等,太貴最多唔買
日版百獸王~1850 螞蟻 :61: