Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 無限合金百獸王

睇完30分鐘YOUTUBE片
絕對係市場上最好的百獸王
可惜係冇版權,但價錢太進取
(SORRY冇版權的東西我只接受白菜價,好似樂創啲聖鬥士系型玩得幾爽)
一千蚊我會即買,唔駛比兩把劍我
所以我選擇等待
j@~eb{
亞力山大大帝 發表於 11-11-2014 01:13 AM
cccccto 師兄 , 你係咪鬧錯人 , 你好似鬧緊我咁 , 我都係用家我係受害者 , 你係咪應該鬧我樓上個 Chxxxxt ...

Sorry ! 回錯文!
character 發表於 10-11-2014 07:35 PM
我想信師兄當日是可找總代理換貨

而有問題的ver 1 只佔很小量, 總代理亦有ver2.

ver 1 有問題是小量,如是總代理(孤仔)話給你聽,就是孤仔騙你!
基本ver 1 有問題換件,其實都是所有買家ver 1 有問題件互相交換!
換極都是有問題!
你話總代理亦有ver2,相信無一個拿住有問題ver 1買家會換到ver 2!
在ver 2推出前,總代理(孤仔)已落閘停止再換件!
你的品牌變成垃圾,主因急住出貨,QC無做好,隻十五機有問題又不暫時停止出貨,做好QC先再出貨,而且隻十五機個價跌得快!雖然玩具價格可升可跌!短時間內跌到原先3分1價錢!太過份吧!
還有找錯孤仔做總代理!

唔緊要 ... 哈哈 {:1_377:}

其實呢幾年好多時都會用六神 , 金毛 , 大帝黎做指標 , 呢 3 隻的確係靚本人亦都擁有 , 但除左六神之外另外 2 隻在變身結合時都需要加件或甩件才能夠完成 , 其實某程度上都有少少唔方便 , 亦都有師兄覺得六神個頭太細比例唔太啱 , 就如笨大呢類大廠的產品都未必完美 , 而百獸王起碼唔需要加件甩件而大部份關節都做到''啪啪聲''好實淨 , 擺 pose 一流 , 以平常心看待可能有驚起 ... 但如果價錢可以做到 $1000 - $1100 就 perfect
亞力山大大帝 發表於 11-11-2014 06:10 PM
其實呢幾年好多時都會用六神 , 金毛 , 大帝黎做指標 , 呢 3 隻的確係靚亦都擁有 , 但除左六神之外另外 2 隻 ...

同意, 呢期認真莫財, 平D小弟會支持
亞力山大大帝 發表於 11-11-2014 06:10 PM
其實呢幾年好多時都會用六神 , 金毛 , 大帝黎做指標 , 呢 3 隻的確係靚本人亦都擁有 , 但除左六神之外另外  ...

現薯點賣大鐵人17,18號的一開始訂價就是千一,唔明現在貴左幾佰!
有事要通知各位支持百獸之王者的朋友

接朋友來電,據佢講為琴日COLLECTION DX 出左段片後,引起極大回響(尤其尾段比拼), 所以 D 鬼佬玩家周圍 FORWARD

當中有人唔 LIKE 非官方物品在周圍宣傳,所以向 FACEBOOK 投訴佢地,以致「被消失」

此事非朋友所料到,所以為免進一步受到禁制,所以決定自行關閉網站,待事情冷卻後再開放

佢話亞洲呢邊不受影響,貨品如期推出,係香港、台灣訂左既朋友可放心(個別例子除外)

暫時我收到既資訊係咁多,有最新消息會第一時間通知大家
唔怪得尋晚 fb 同個網都唔見左 la
晶稟都收訂~

無限合金01R 看到店家在開放預訂,
拿到正式授權的版權............好像有作修改?
5月發售 日本也要正式上市了?
價格也貴了好多
佢哋咁進取
絶對值得高慶{:1_377:}