Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 無限合金百獸王

係唔係同一間都無所謂,玩具獨立一件件睇,就算大廠都有失敗作,呢件可動一流
小弟愚見, 其實黑獅子個身可以大少少, 比例會正D, 不喜勿插

其實早排响舖頭已經揸過隻灰模上手 , 感覺唔錯 , 問過舖頭老細無限合金的確係 15 機間奇跡合金的有關單位 , 但就話之前合作 15 機時因為錢銀問題 , 其中某單位可能鬧返已經無再合作分手了 , 而家呢個單位就好有 heart 又話已經好夠錢做開發之類 , 傳聞 20/11 就會出 , 睇 youtube 原成品就好似唔錯 , 都好大機會入手 ... 本來之前打算買隻正版 30 週年的 , 但見到 d QC 有點嚇親 , 又加上一出 30 週年呢邊就話出隻無限合金 , 所以就等多年睇埋呢隻 ''翻版'' 靚定 ''正版 30 週年'' 靚 d 先 , 但應該偏响翻版多 d , 我重申本人只係一名玩家 , 本人不是打手 ... :!

https://www.youtube.com/watch?v=haCh76jCKOs
https://www.youtube.com/watch?v=AKrVlKbSh68
我唔知師兄消息點來, 是不是我公司的舊同事搞我唔知

我只有4個字可講

唔關我事
character 發表於 10-11-2014 07:08 PM
我唔知師兄消息點來, 是不是我公司的舊同事搞我唔知

我只有4個字可講

我真的只係問舖頭的 , 邊間舖同咩地點我都無公開 , 咁老實講作為一個用家都會問吓無限合金的來源都好正常 , 我完全無任何作大的成份 , 背後的野只有你地行內先清楚 ....... :62:
不過記得當日師兄你話隻 15 機擔保我地換到滿意為止的 , 但只係爛件換爛件 , 換極都有問題 , 然後唔知邊度又會有改版 version 2 , version 3 咁 , 咁究竟我地手上隻$19XX  ''軟手軟腳'' 的第一版可以點先 , 你話可以換 , 有無得全隻換個最 latest 的 version 呢 ... :*  

我想信師兄當日是可找總代理換貨

而有問題的ver 1 只佔很小量, 總代理亦有ver2.

我只是出來澄清, 我想信師兄只是聽說流言,所謂三人成虎

character 發表於 10-11-2014 07:35 PM
我想信師兄當日是可找總代理換貨

而有問題的ver 1 只佔很小量, 總代理亦有ver2.

嘩 … 咁都叫小量,總之我隻第一版仲响手,而家搵你幫手攪全盒換過得唔得先

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
拍住六神同大帝企埋一齊 , 質感同顏色都唔失禮 la

有片睇真係好好多,因有好多地方好難用筆墨形容

依隻百獸王我都有D期待!上色模真的不錯,係D色小弟覺得不夠鮮!希望量產keep水準,做QC方面及售後服務!
cccccto 發表於 11-11-2014 12:15 AM
ver 1 有問題是小量,如是總代理(孤仔)話給你聽,就是孤仔騙你!
基本ver 1 有問題換件,其實都是所有買家ve ...

cccccto 師兄 , 你係咪鬧錯人 , 你好似鬧緊我咁 , 我都係用家我係受害者 , 你係咪應該鬧我樓上個 Chxxxxter 師兄先啱, 樓上個位先至係出產 15 機的人兄 , 我由 15 機個舊 post 已經叫佢幫我換貨都完全無理過我 ... :unhappy:

我啱啱都响佢地官網睇緊條片 , 成 30 分鐘好正 , 睇到最尾佢拎隻 30 週年出黎拍埋一齊企 , 隻 30 週年好似火柴枝公仔咁 '''軟手軟腳''' , 實在太嚇人 , 呢舖真係買無限合金無走雞
我睇哂段片,唔知外國人手上的係完成品定係初版。

見到黑獅子武器問題例如有死光炮發光問題,圓形尖盾插唔實,上色等等

希望QC小心注意返哩D位置,其他大致上都好好。