Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 無限合金百獸王

師兄,我只係一個用家,你可以當我係個買玩具新手,但唔好見到呢 d post 就話我引起討論和關注廣告,我 100% 不屬於任何一間玩具舖,100% 不是任何打手之類
任何地方都會有新手出現,希望各位老經驗的玩具愛好者俾 d 機會我呢 d 新手,我真心想和平討論和平相處同真心希望有多 d 資料的
紅綠獅...前腳都唔知佢想點...古古怪怪,改改佢啦.....(重有佢條底底=,=)
回復 16# 亞力山大大帝

師兄呢度好多人比一句支持香港同胞變左香港水魚!你POST土炮咪吟既反應囉!不過我信師兄都係玩家一名!
回復 18# yazoo1667

我自己都係用 $19xx 買 15 機個批用家黎 ga 師兄,我真係 100% 用家,可以去返 15 機 post 我當日都唔開心鬧到九彩,如果有時間可以返去睇,有文字有真相呀各位師兄,只係呢隻都係本地野係有點敏感,但我真係用家不是打手呀 ~~~
比例太醜,真的沒購買欲望。百獸王的fans真系慘,這麽多年都沒一個滿意的模型
如果真的還可以的話,我還是可以支持一下的; 這樣這家公司才會再發展新玩具的。
回復 13# 步京暈
不過,15支架比較困難點,5架相信會比較容易。
斷估唔會衰得過 TOYNAMI 果隻掛! 唔好係又插唔係又插, 話佢係15機翻版真是老屈, 比機會人地啦, 我覺得佢外型 ...
joseph1106 發表於 8-6-2014 09:57 AM

真係衰過TOYNAMI 果隻好多.....e隻獅子啲腳好有問題{:2_326:}
回復  亞力山大大帝

師兄呢度好多人比一句支持香港同胞變左香港水魚!你POST土炮咪吟既反應囉!不過我信師 ...
yazoo1667 發表於 8-6-2014 15:29

師兄講中哂。:71:
都系等實物先之講
坦白講, 玩落唔知, 但講外型我覺得toynami個隻好d, 呢隻好怪, 唯有繼續等bandai
頭像被屏蔽
:74:當年15機事件我忍痛撻訂,絕對唔想案件重演!
回復  yazoo1667

我自己都係用 $19xx 買 15 機個批用家黎 ga 師兄,我真係 100% 用家,可以去返 15 機  ...
亞力山大大帝 發表於 8-6-2014 03:36 PM

上次十五机中招,呢隻仲要討論?真係錢多呀?
頭像被屏蔽