Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 新到x-men快影分享~

小神童 發表於 28-7-2016 10:28 PM
成套都OK, 不過Kitty好似大隻左, Cable正常應該唔會比其他男人特別高, 樓主放張圖比下身高就正, juggernaut ...

Kitty我都覺得高左,應該矮番點比較好,Cable系大隻的,差不多吧~
ScarletSpider 發表於 3-8-2016 04:09 PM
如果鐘意X-men漫畫0既朋友,
呢set多數成set入,
因幾乎全部都屬於主要角色,

Havok之前toybiz的巨人set都有,不過我冇位不要了
狼人我都系中意90年代動畫,最經典,不過我中意toybiz狼人素體...............
Juggernaut我就鐘意鞋佬多點,身體比例fit點
Deadpool就真的難取捨,二者都各有優點,Toybiz可動矛得輸,鞋佬配件就好玩有趣,真的不相上下~~
Drive 發表於 4-8-2016 03:05 PM
除了 HT 之外, 呢款 Deadpool 頭額有好多湊紋咁, 此終暫時未有一隻做得較好, 各廠方點解唔一次過出電影版本 ...

你旨除面罩頭?
呢套係值得入的,女角色相頭好正不過我隻Rogue油到出晒界:blame::!
小小玩具迷 發表於 4-8-2016 10:03 PM
Havok之前toybiz的巨人set都有,不過我冇位不要了
狼人我都系中意90年代動畫,最經典,不過我中意toybiz狼 ...

Havok如出呢個Style我就開心死:$

呢款唔知係自改定真係出過?如果真係出過我就錯過左

屯門反狗返咗貨,dp,狼人,cable同Rogue 比人掃晒