Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 新到x-men快影分享~

只入cable,其他造型唔算大愛,鳳皇女同之前toysbiz差唔多
請問邊到有得set 入  現貨  
有衝動 SET 入, 之前訂唔到, 現貨又要四週圍搵.....
唔通真係要俾 $ 豆豆城....
已加圖~~~~~~~~~~~
edmondphk 發表於 26-7-2016 06:51 PM
見到有唔少人入set只係要左wolverine同deadpool, 然後放哂剩低d死貨出黎

其實今次都不多死貨,隻隻都人氣角色,可能只是wolverine同deadpool比較多不熟marvel的人都識姐........
driftchu 發表於 26-7-2016 11:08 PM
我剛啱MK你到你果隻舊既,要成7牛....呆左

你旨舊cable??................
改咩名好? 發表於 27-7-2016 01:37 AM
呢套我都想SET入......
想睇下漫畫節有冇得買......拎埋贈品

我自己覺得漫畫節多數冇咩新貨,死貨就大把,買死貨滿2,3千咪送贈品羅,不過買大盒老變的話都ok ge.........
bearwolf_100 發表於 27-7-2016 03:48 AM
今set真係可以成set入,全部都係人氣角色,除左Havok囉,漫畫佢依家都唔知去左邊⋯又有Jim Lee Rogue! ...

隻隻都惦,不過系Kitty略厭大隻左,同Rogue,鳳凰女一樣高,正常不是應該矮一點嗎.........?
Mcfarlane 發表於 27-7-2016 10:44 AM
Toybiz隻Cable的體形整得靚D

Toybiz隻Cable就上色比鞋佬好,不過整體我喜歡鞋佬多點~
alvinchan2012 發表於 27-7-2016 01:13 PM
只入cable,其他造型唔算大愛,鳳皇女同之前toysbiz差唔多

鳳凰女同toybiz差好遠的,體型鞋佬已經win左,而且toybiz鳳凰女的大腿可動好低,只有手可動是toybiz win
這SET真係正,我未買過SET都第1次SET入,如HAVOK換成CYCLOPS這樣就完美了,13條魚算合理價
唔知邊到仲有 現貨可入set
成套入都值,皆因BAF係Juggernaut, 加上3條女面相整得好同有人氣角色Deadpool同Cable,相信這套係孩佬賣得最好同無乜死貨留低的一套!:78:
幾銀??

dfgjSAgspigwepogspoghspoghpoghhgwphgwsophgwpohgpoghwophgwpoghpwghpwhgpwghwphgwphgw
ChrisLamXYZ 發表於 27-7-2016 12:08 PM
唔要死侍應該可以全套8隻訂13xx, 所以要全套袋定千四走唔甩!現貨邊度買就唔知,好多時現貨要搶

但...其實...會唔會轉個頭佢又出個電影版?