Toysdaily 玩具日報

查看: 14064|回復: 50

[個人收藏] 新到x-men快影分享~

快影少少,有時間補相~~

新舊共用有點怪怪~

加圖~~~

今次BAF好大隻,重手~~~~

幻影貓頭部可動好高~~

眾人焦點deadpool,可動一定比toybiz低,不用說,但外型都不錯~~

其他~~~

見到有唔少人入set只係要左wolverine同deadpool, 然後放哂剩低d死貨出黎 :!
呢set我算中得多,想要4隻+BAF, 但都冇訂……
Awesome :78::^:p:)
我剛啱MK你到你果隻舊既,要成7牛....呆左
Nice sharing. :blame:

呢套我都想SET入......
想睇下漫畫節有冇得買......拎埋贈品{:1_206:}
改咩名好? 發表於 27-7-2016 01:37 AM
呢套我都想SET入......
想睇下漫畫節有冇得買......拎埋贈品

師兄,多數無呀!豆城未到貨呀!呢幾年動漫我都係咁唸,但無一年係動漫個陣有貨
今set真係可以成set入,全部都係人氣角色,除左Havok囉,漫畫佢依家都唔知去左邊⋯又有Jim Lee Rogue! Cable真係幾正,拎起手都既有重量,而且造型也不錯!Kitty也很靚女,同漫畫個樣近似,仲有Onslaught個頭!可以用返係之前個Baf度⋯Deadpool唔洗講啦?我最愛佢可以有除面罩既頭,同埋有taco! 今wave絕對值set入!
多謝分享.
小弟唔急,慢D派貨無問題.
小弟新手黎,想問咩價位大家會出手?訂價約一牛二魚?
謝謝師兄分享!
Toybiz隻Cable的體形整得靚D :78:
只中2隻我唔set入了

threeeye914 發表於 27-7-2016 07:17 AM
小弟新手黎,想問咩價位大家會出手?訂價約一牛二魚?

唔要死侍應該可以:p全套8隻訂13xx, 所以要全套袋定千四走唔甩!現貨邊度買就唔知,好多時現貨要搶