Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [電影] 變形金剛 第5集 Transformers: The Last Knight

又玩舊車、舊化、殘缺不全 ......

女主角,14歲,不能吸引我 ......{:1_225:}
希望唔好越拍越衰⋯⋯:cool:
綿羊仔transformer?  正喎。
口水楓爸爸 發表於 23-6-2016 04:26 PM

女主角,14歲,不能吸引我 ......

Does not attract you but attracts our director Bays :p
口水楓爸爸 發表於 23-6-2016 04:26 PM

女主角,14歲,不能吸引我 ......

咁多集變形金剛電影ge女主角最索始終係 Megan Fox!
米高比同高達作者富野牛油貴一樣, 有左錢就愈拍愈無HEART

變形金剛除首集外可以說都係爛片, 只是因為係機械人動畫迷固此我會繼續看下去
Hot Rod 新造型出左 la ... 但我想問 ... 先生 ... 你係邊位話 ? {:1_222:}
Vince 發表於 4-8-2016 08:46 PM
Hot Rod 新造型出左 la ... 但我想問 ... 先生 ... 你係邊位話 ?

個設計師同博派有仇嗎?
車型不同/或者不是車,個人型面孔可不可以似翻原本一點?
這樣看雜魚一隻....................
:Q:angry::blame::time:
淨睇機設我覺得幾靚
Vince 發表於 4-8-2016 08:46 PM
Hot Rod 新造型出左 la ... 但我想問 ... 先生 ... 你係邊位話 ?

火棒變成咁???
好像有點脫離了原本的風格.....

星星叫已經被佢攪到好核突,宜家輪到火棒,是否想我地罷睇?:67:
Mcfarlane 發表於 23-6-2016 04:55 PM
希望唔好越拍越衰⋯⋯

已經越拍越衰, 睇
根本就系Bumblebee改色... 有は甘懒啊...?:die:
Drift 回歸