Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [電影] 變形金剛 第5集 Transformers: The Last Knight

其實老變在地球上都攪攪震了幾集, 應該係時候講返它們的鄉下內戰成點 ? 希望有些新品種強勢出現能帶來一 D 驚喜 !

[變型金剛大電影5-----星帝降臨]最新電影海報

[變型金剛大電影5-----星帝降臨]最新電影海報,超期待電影播放日期:handshake::handshake::handshake:

:handshake:go :shiny:
又係呢隻文哥~~~~~~
樓主post的海報好似只是同人作品, 而且今集標題係'The Last Knight'而不是'Rise of Unicron'
同"變型"呢兩個字完全扯唔上關係
千祈唔好再有強國完素,否則死路一條⋯⋯:o

睇是一定會睇, 但零期待, 只係入場睇下CG技術有幾利害及笑下劇情有幾爛!!

再者個TITLE同官方提嘅完全不同, 海報是否強國KO版??

如果今集又係呢隻文哥, 孩記出嘅玩具又唔洗買LU, 咁偷工減料, 點會出得好.......

上面張 poster 流野嚟, 哩個係用TF4文哥Key 落去....:(

72吋Figure 發表於 14-6-2016 03:27 AM
上面張 poster 流野嚟, 哩個係用TF4文哥Key 落去....

其實我奇怪左好耐好耐...
究竟點解呢張圖入面,文哥背脊會有白色火花噴出黎??:(
Knightmare 發表於 15-6-2016 12:31 AM
其實我奇怪左好耐好耐...
究竟點解呢張圖入面,文哥背脊會有白色火花噴出黎??

應該係哩場戲文哥同Lockdown互抽果陣d火花

Drive 發表於 24-5-2016 11:44 AM
其實老變在地球上都攪攪震了幾集, 應該係時候講返它們的鄉下內戰成點 ? 希望有些新品種強勢出現能帶來一 D  ...

如果無記錯,佢地鄉下應該在第三集俾文哥毀滅了!
72吋Figure 發表於 16-6-2016 08:12 PM
應該係哩場戲文哥同Lockdown互抽果陣d火花

應該錯不了
不過明明耍帥CHOK住擺封面POSE
做乜後面俾人射到開(火)花...
所以都仲係好奇怪:what:
Looking for new design of Optimus Prime!

掛住扮型擺 POSE :!

之後中槍了 :x