Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Diaclone REBOOT 新品消息 集中貼

Vince 發表於 29-9-2021 07:17 PM
新 PV 《DIACLONE: POWERED CONVOY VS. WARUDALEGION》發布

盾牌同埋後面對翼感覺好似star saber
DA-88 パワードグレイター鎧装強化ウェポンセット
9,900 yen
2022年3月下旬

DA-89 ダイアクロン隊員/Ver.2.0 セット 2
4,950 yen
2022年3月下旬

DA-87 ワルダレギオン<リッパー/ダークカソードタイプ>
13,200Yen
2022年3月下旬

日本雜誌介紹 updated

ダイアクロン DA-86 レギオコア
2022年2月
6,600 yen

希望da-100 會係等到頸都長嘅robot base 啦!唔知會唔會兩隻半big power 咁高大呢????
DA-90 會係新電單車 ?
Vince 發表於 30-10-2021 09:54 PM
DA-90 會係新電單車 ?

希望唔止係咁,只係大基地既其中一PART 啦
第五適格者 發表於 31-10-2021 02:11 PM
希望唔止係咁,只係大基地既其中一PART 啦

大基地可能要等到 100 wor 我覺得
Vince 發表於 31-10-2021 02:41 PM
大基地可能要等到 100 wor 我覺得

以Takara一雞幾十尾咁出法,應該唔洗半年都跳到100
fallout8 發表於 31-10-2021 05:00 PM
以Takara一雞幾十尾咁出法,應該唔洗半年都跳到100

我覺得未必會出, 咁大隻嘢收幾錢已經係大問題, 可能要五千起碼而且未必賣得好太冒險

我覺得TT 已經將 BIG POWER GV 當咗係基地, 當年隻 BP 其實只係一隻肥仔機絕對唔係依家呢個玩法

keroro-1972 發表於 31-10-2021 06:10 PM
我覺得未必會出, 咁大隻嘢收幾錢已經係大問題, 可能要五千起碼而且未必賣得好太冒險

我覺得TT 已經將 BI ...

希望唔好啦,以前大基地個心口透明控制室都未有喺big power 度出現,咁iconic 嘅野點都唔會放過嘅,幾大隻幾多錢就再後話啦,我嘅話佢肯出5000都要比架啦????
keroro-1972 發表於 31-10-2021 06:10 PM

我覺得TT 已經將 BI ...

如果太大隻咪斬件分開幾隻出lor,又唔係未試過。
例如DA-75和DA-76。
第五適格者 發表於 31-10-2021 06:57 PM
希望唔好啦,以前大基地個心口透明控制室都未有喺big power 度出現,咁iconic 嘅野點都唔會放過嘅,幾大 ...

佢都無跟晒以前個玩法, 而且 DA-65 其實又係另一個流動基地

我土地問題嚴重除非佢斬五六件出唔係一盒過我真係接唔到了