Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的MARVEL英雄集合 ? /? #159 updated (電影版蜘蛛俠)

lowa_sony 發表於 24-3-2017 08:58 AM
都係以前出嘅 Marvel 最正

以前toybiz出的女角色好醜樣,但係有好多角色整得好正,例如Gambit,Beast,Nightcrawler,Cable,Apocalypse同Galactus{:2_295:}
What kinds of power does Ms Marvel has besides elongate and enlarge her arms/hands?
tolete 發表於 24-3-2017 12:34 PM
以前toybiz出的女角色好醜樣,但係有好多角色整得好正,例如Gambit,Beast,Nightcrawler,Cable,Apocal ...

u ar right, lucky i am not into girl characters
lowa_sony 發表於 24-3-2017 08:58 AM
都係以前出嘅 Marvel 最正

有玩過幾隻舊嘅,亦睇過舊嘅圖.我覺得舊果d關節可動係高d,不過女角多數面相都唔係咁理想...
Nashlam 發表於 24-3-2017 01:02 PM
What kinds of power does Ms Marvel has besides elongate and enlarge her arms/hands?

I haven't read her comic but you can have a look.
http://marvel.wikia.com/wiki/Kamala_Khan_(Earth-616)

MARVEL英雄集合.
第二十彈 Sandman Series  (孩佬)
正所謂無事出街少破財.行一行Target又破財.
其實今set大多數係舊素體重塗而且超缺配件所以價錢真係貴唔抵玩.
明明對怪人無乜興趣,點知今次玩得最耐係d怪人.
果兩隻蜘蛛人扭兩扭擺下pose就算,因為蜘蛛俠喎!你得對拳頭手! :angry:  :angry: (證明我幾不滿)
Tolete師兄嘅推介真係無錯,隻沙人真係好得.{:1_377:}
去圖

本體兩面

頭雕

Haha大細眼. {:1_218:}

動作時間
得對拳頭手嘅蜘蛛俠...得個可動..

又一隻得對拳頭手嘅蜘蛛俠...可動仲要差過蜘蛛俠2099

造型幾有趣.

有d似普通版Abomination.

偽正義高達. :DD
好喜歡,雖然同Hobgoblin同素體.

"食南瓜吧!"

有兩對手型嘅蜘蛛俠. :(
我呢隻胸口同股關節好緊遲下吹吹熱風先.

難得有四隻手型嘅BAF,而且有兩個頭雕. :$

"講!要左邊定右邊!"

個頭好實入左就唔拔啦.:p

大合照.
謝謝師兄分享,喜歡蜘蛛俠同沙人呢套一定要入啊!{:1_235:}
請問師兄依家係美國邊個城市住啊?:78:

我住在波士頓.  發表於 28-3-2017 09:20 AM
tolete 發表於 27-3-2017 01:33 PM
請問師兄依家係美國邊個城市住啊?

咁岩既,我以前都住過果邊喎,我係beacon st 住,近棒球場果邊,題外話波士頓紅襪係我最喜歡的球隊!{:1_221:}{:1_226:}

師兄以前喺嚟美國讀書?紅襪近幾年都打得普普通通...  發表於 28-3-2017 10:05 PM
tolete 發表於 28-3-2017 09:09 PM
咁岩既,我以前都住過果邊喎,我係beacon st 住,近棒球場果邊,題外話波士頓紅襪係我最喜歡的球隊!{:1_ ...

我以前係波士頓半工讀啊,紅襪不過不失啦!{:1_205:}

MARVEL英雄集合.
第二十一彈 Human Torch (孩佬)
F4呢四個人偶比較特別.其實可以就咁一set買,因為早年ToyBiz曾經出過F4嘅四人gift set或六人gift set.
不過透明女面相我真係接受唔倒.:50:  所以就逐個逐個散買.
搵下搵下終於四人齊team.
其實今次呢個人偶我覺得係出過咁多隻霹靂火中最靚果隻.
不過原來佢手臂關節位開得唔夠深導致雙手不能自然垂下...

去圖

本體兩面
扮蟹:unhappy:

頭雕

動作時間
佢嘅可動加手型我諗唔倒幫佢擺乜動作...就打功夫啦:60:

想擺好似喺天嘅動作..

F4 外話唔知孩佬幾時再出F4呢? :63:

師兄有冇入新出果一隻隱形女俠啊?{:1_208:}
tolete 發表於 5-4-2017 09:25 AM
師兄有冇入新出果一隻隱形女俠啊?

有咩,邊一隻?有無圖?睇下靚唔靚女先.
Gundam6j 發表於 5-4-2017 08:31 PM
有咩,邊一隻?有無圖?睇下靚唔靚女先.

已玩,地台是toybiz的~~

謝謝告之.原來是這樣.應該係漫畫版最靚一隻.:he:呢隻入硬,不過Exclusive.
香港幾多錢?