Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的MARVEL英雄集合 ? /? #159 updated (電影版蜘蛛俠)

Gundam6j 發表於 27-2-2017 12:28 AM
多謝支持.有無圖睇下隻She hulk?早兩日走鬼開箱睇,今set隻隻都有水準特別係Angela.一陣回家就再玩再影.

http://thefwoosh.com/2017/02/toy ... l-legends-reactions

here, but is a set with other 4 people!!:)

Part 3
動作篇
唔知乜水BAF(應該係新角色)  Titus
一貫近期大件BAF模式,普通基本關節,得個大字.

初初以為個口係可動...

改色素體Vance

Nova 新漫畫版造型.

Darkhawk

如果要散入一定係呢隻.  Angela

Yondu 個人覺得個樣幾似真人

呢個樣再加把穿雲箭,令我諗倒呢個玩法,請看再下一張圖:p

用番上一次個波地 Drax

唔使帶bra bra啦,haha講錯係唔使帶面具啦.  Star Lord

第一集Star Lord亂入

嘩!靚仔到呢!

第二集:帶面具就靠你啦.

五月五日見
tolete 發表於 27-2-2017 09:24 AM
http://thefwoosh.com/2017/02/toy-fair-2017-marvel-legends-reactions

here, but is a set with oth ...

A-Force {:1_223:}

師兄會入嗎?:78:

真係吸引,一定入.  發表於 1-3-2017 12:46 PM
我岩岩入咗Nova, Angela賣晒!{:2_274:}
tolete 發表於 2-3-2017 04:14 PM
我岩岩入咗Nova, Angela賣晒!

希望師兄遲下搵倒Angela啦.
睇書
Gundam6j 發表於 4-3-2017 10:45 PM
希望師兄遲下搵倒Angela啦.

要食炒價!{:1_237:}{:1_200:}

我都有睇美國漫畫,X Men,蜘蛛俠,毒液,Thor等等!

如果你有朋友喺美國,可以叫佢喺美國Toysrus買,做緊$15.99.
書我都係睇左兩本,e家揀嚟睇.因為覺得貴.
Gundam6j 發表於 6-3-2017 01:08 AM
如果你有朋友喺美國,可以叫佢喺美國Toysrus買,做緊$15.99.
書我都係睇左兩本,e家揀嚟睇.因為覺得貴. ...

漫畫唔算貴喎,除非你睇合訂本啦,我睇緊x men,daredevil,Thor

睇開日本漫畫,覺得美漫又薄又貴d.  發表於 8-3-2017 07:59 AM
tolete 發表於 6-3-2017 09:17 PM
漫畫唔算貴喎,除非你睇合訂本啦,我睇緊x men,daredevil,Thor

我反而冇睇日本漫畫!{:1_235:}
tolete 發表於 9-3-2017 12:13 PM
我反而冇睇日本漫畫!

其實e家都少左睇漫畫,已經唔似以前返學時咁多時間去做其他野了.
師兄有冇入新X Men  果套啊?{:1_235:}
tolete 發表於 10-3-2017 07:20 AM
師兄有冇入新X Men  果套啊?

X men我唔係太大興趣所以會睇實物先決定.而且今年應該仲有好多series出.:70: